Zorgpremie Zilveren Kruis en Agis bekend

Zilveren Kruis heeft de zorgpremie voor 2013 bekend gemaakt. Met €108,25 blijft de prijs voor het basispakket hetzelfde. Ook de premie voor de tandartsverzekering blijft gelijk, de premies voor de aanvullende pakketten gaan wel iets omhoog volgend jaar. Zilveren Kruis is de tweede grote verzekeraar die dit jaar de zorgpremie bekend maakt na Menzis. Agis laat komend jaar ook de basispremie gelijk op €108,25. Beide partijen zijn zorgmerken van Achmea.

Ondertussen krijgen we zo een steeds beter beeld van de prijzen die we in 2013 kunnen verwachten. Menzis was de eerste grote verzekeraar die met een premie voor 2013 kwam, en verlaagde deze licht ten opzichte van 2012. Andere kleine partijen kwamen met een lichte verhoging, of hielden de basispremie gelijk aan 2012. Verwacht wordt dat dit wisselende beeld zich doorzet en dat de duurdere verzekeraars van 2012 iets zullen zakken met de prijs en de goedkopere iets zullen stijgen. De prijzen zullen voor 2013 dus dichter op elkaar komen te liggen.

Als de prijzen dicht op elkaar liggen is de service en inhoudt dus heel belangrijk. Bij een basisverzekering is de inhoud hetzelfde dus gaat het voornamelijk over de service van de verzekeraar. Voor aanvullende verzekering blijft het belangrijk om de inhoud goed te vergelijken met andere aanbieders.

No Customer Reviews

Leave a review

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken