Zorgeloos

  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings

Zorgeloos is de nieuwe zorgverzekeraar die eind 2012 is opgericht en sinds 2013 haar eerste verzekerden zal onderbrengen. Het bijzondere aan Zorgeloos is dat het de eerste verzekeraar is waarbij je het eigen risico kunt afkopen en hierdoor 200 euro kunt besparen. Je kunt een aanvullende verzekering afsluiten van 150 euro per jaar (12,50 euro per maand) en hierbij heb je het eigen risico van 350 euro afgekocht.

Premie 2013: €96,21                                                      Vrije zorgkeuze: Gedeeltelijk

lees meer »

ASR staat garant voor het verschil tussen de aanvullende verzekering en eigen risico.

Zorg zonder eigen risico

De basisverzekering is standaard met € 350 eigen risico in 2013. Hierdoor betaal je de eerste € 350 zorgkosten zelf voor bijvoorbeeld ziekenhuis bezoeken en medicijnen. Wil je liever geen eigen risico en 1 vast bedrag per maand betalen? Dit kan nu voor het eerst bij Zorgeloos zorgverzekering. Dit voor 12,50 euro per maand extra bovenop de 96,21 euro basisverzekering.

Mobiele app

Bij Zorgeloos kun je alles via je mobiel regelen dankzij de speciale applicatie. Zo kun je via de app ook declareren.

Aanvullend

Naast de scherpe premie en de speciale functie om het eigen risico af te kopen heb je ook een ruime keus van aanvullende verzekeringen. Zo kun je kiezen uit drie verschillende tandarts verzekeringen en ook nog drie extra pakketten. Hierbij ontvang je vergoeding voor fysiotherapie, vaccinaties en spoedeisende hulp in het buitenland.

No Customer Reviews

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken