Zorg en Zekerheid

 • 3.583.583.583.583.58
 • 4.254.254.254.254.25
 • 44444
 • 4.174.174.174.174.17

Zorg en Zekerheid is een regionale zorgverzekering die dicht bij de klant staat. Dit uit zich in afspraken met regionale zorgverleners, een uitstekende dienstverlening en korte lijnen zodat je als klant niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Door het regionale karakter is Zorg en Zekerheid ook fysiek nabij zodat je bij afspraken niet het halve land hoeft te doorkruisen.

Premie 2012: € 102,95                                          Vrije zorgkeuze: Gedeeltelijk

lees meer »

Natura of restitutie

Zorg en Zekerheid biedt zowel een natura als een restitutiepolis aan. In het eerste geval maak je zo veel mogelijk gebruik van de regionale zorgverleners waarmee afspraken zijn gemaakt. De nota gaat rechtstreeks naar Zorg en Zekerheid en je geniet van voordelige tarieven. Bij een restitutiepolis heb je een vrije keuze van zorgverlener, maar wanneer er geen afspraken zijn gemaakt, zal de nota je worden toegestuurd en moet je deze voorschieten en declareren.

Pakketten op maat

Naast de basisverzekering zijn er pakketten op maat in functie van de levensfase waarin je zit. Zo is er een pakket voor 18 tot 21 jarigen, een pakket voor 21 plussers, een pakket voor 50 plussers en twee pakketten met een verschillende dekking voor gezinnen. Een tandartsverzekering kan je apart afsluiten of je kan deze delen met andere klanten, dit is uniek in Nederland. Los van deze pakketten zijn er ook verschillende aanvullende verzekeringen die variëren van een kleine aanvulling tot een totaalpakket.

Service

Zorg en Zekerheid heeft voor zijn klanten een mooi voordelenpakket samengesteld naast de gebruikelijke dienstverlening. Zo zijn er heel wat kortingen te krijgen voor sportartikelen, gezonde dagjes uit, sporten en hulpmiddelen. Daarnaast heeft Zorg en Zekerheid een eigen shop waar je terechtkunt voor diverse zaken die met gezondheid en zorg gelieerd zijn.

Online mogelijkheden

De online account van Zorg en Zekerheid is toegankelijk via de website met een login en paswoord. Eens aangemeld kan je verschillende zaken wijzigen, inkijken of aanvragen. Zo heb je altijd een overzicht van je verzekeringen.

Tags: ,

15 Customer Reviews

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie:Ik betaal per maand 130,54. Dit is inclusief studenten korting. Zonder de korting koste het me een tientje meer, klinkt niet veel maar als je het uitrekent bespaard me dat 120,- euro per jaar. Ik vind in vergelijking met andere zorgverzekeringen de prijs redelijk goed, want ik heb een aanvullende verzekering.

  Service: De service is zeer goed, ben er tot nu toe zeer tevreden over. Heb er nog niet veel gebruik van gemaakt, omdat ik pas dit jaar overgestapt ben van Azivo naar Zorg en Zekerheid. De service vind ik wel vergelijkbaar met die van de Azivo.

  Vergoedingen/declaratie: De vergoedingen en declaraties vind ik redelijk snel gaan. Ik heb zoals eerder vermeld een verzekering bij Azivo gehad van 19 jaar, maar ben puur om de kosten overgestapt, omdat dit gewoon te duur voor mij werd en ik heb nogal ongeluk met me gezondheid, dus ga in vergelijking met andere mensen vaker bij de huisarts et cetera. Bij Azivo ging alles automatisch wat bij Zorg en Zekerheid niet het geval is. Nu moet ik formulier uitprinten, invullen en opsturen wat ik bij Azivo nog nooit gedaan heb.

  Aanvullende verzekering: De aanvullende verzekering is uitgebreid. Veel dingen worden vergoed en er is een lijst op de website waar alles netjes in een schema staat. Veel verschillende dingen worden gewoon goed vergoed zoals, de tandarts, de opticien en natuurlijke geneeswijzen. Ik hoop u hiermee goed geïnformeerd te hebben.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen22222
  Aanvullend33333

  Premie: betaal per maand 111,64. En aangezien het feit dat de zorgverzekeringen steeds onbetaalbaarder worden, valt dit nog redelijk mee.

  Service: ik heb geen klachten over de service en als ik vragen heb, iets wat ik niet snap, dan hebben ze vrijwel altijd een antwoordt en snel

  Vergoedingen/declaratie: ze vergoeden veel, maar bij zorg en zekerheid zijn er bepaalde grenzen. bijvoorbeeld vorig jaar heb ik een zware knieblessure gehad. En moest een MRI scan doen plus nog wat onderzoeken. Later kreeg ik een rekening thuis van bijna 200 euro en dat wilde zorg en zekerheid niet vergoeden. aangezien er een gigantische bedrag betaald wordt per maand, vind ik dat een min punt. want verder breng ik weinig bezoek aan de artsen.

  Aanvullende verzekering: ik zit bij de tandarts en de huisarts alleen. Maar ik ga verder weinig naartoe.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie:
  Ik betaal 115 euro per maand en dat is incluesief de collectieve korting van de sportschool waar ik lid ben. Dit vind ik dus een redelijke prijs.

  Service:
  De service bij Z&Z is beter dan de service van Zilveren Kruis Achmea waarik vorig jaar bij verzekerd was. Ik krijg meer vergoed dan bij Zilveren Kruis. Ook de periode waarin je het geld op je rekening krijgt gestort is binnen twee weken. Dat kon ik bij Zilveren Kruis niet verwachten. Telefonische contact opnemen is makkelijk en je krijgt vrij snel iemand aan de telefoon. Daarbij is het geen 0900 nummer te bellen.

  Vergoedingen/declaratie:
  Rekening declareren gaat erg snel. Je hoeft het alleen op te sturen en je krijgt binnen twee weken je geld gestort. Prima service zeg ik!

  Aanvullende verzekering:
  Met de aanvullende verzekering krijg ik meer fysio consulten vergoedt dan de basis. Daar ging het mij om. Maar ook massage therapie krijg je vergoedt.

 • Premie33333
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie: gemiddeld

  Service: goed

  Vergoedingen/declaratie: makkelikk en snel

  Aanvullende verzekering: mag war beter

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:115 euro per maand voor basispakket Zorg & Zekerheid en aanvullend AV Sure met collectieve korting via de sportschool.

  Service: erg goed. klantenservice is erg behulpzaam en denkt graag mee. En het is een lokaal nummer.

  Vergoedingen/declaratie: opsturen en binnen 2 weken vergoed krijgen. Erg snelle service hierin ook.

  Aanvullende verzekering: Bij het zoeken naar een nieuwe verzekeraar dit jaar heb ik meer gezocht op maat. Mijn oude verzekeraar was Zilveren Kruis en kreeg daar weinig fysio en waren niet transparant in de aanvullende vergoedingen. Bij Zorg en Zekerheid stonden alle vergoedingen in een mooie matrix. Ik ben dus erg tevreden over de aanvullende vergoedingen.

 • Premie:Tevreden, ga niet voor elke aanbieding van verzekering veranderen..

  Service:Tevreden, wel een operatie gehad aan mijn hand, het ziekenhuis moest eerst toestemming vragen aan de verzekering om de operatie te mogen uitvoeren en dat was okay…

  Vergoedingen/declaratie:Tevreden geen moeilijkheden…

  Aanvullende verzekering:Prima, tevreden…

 • Premie:115 euro per maand voor basis pakket en aanvullende verzekering

  Service:de service is erg goed al mijn declaraties worden netjes op tijd betaald binnen 2 weken

  Aanvullende verzekering:alles wat ik nodig heb zit netjes in mijn extra pakket

  ik zit al sinds mijn geboorte bij z&z en dat zo blijven ook het is een prima verzekering

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie: Ik denk dat wel het allemaal eigenlijk te duur vinden, maar vergeleken met de andere verzekeringen denk ik dat we het niet slecht hebben. Daarnaast vind ik het niet erg te betalen voor een goede verzekering, dat is namelijk wel wat je er voor krijgt. Dan betaal ik liever meer, als dat je het goedkoper hebt maar een flutservice hebt.

  Service: Zoals hier boven beschreven, een goede service. Met de dingen die ik tot nu toe heb gehad, ben ik erg blij met mijn verzekering.

  Vergoedingen/declaratie:Ik ben het afgelopen jaar een aantal keer naar de tandarts geweest, het meeste hiervan is gewoon vergoed. Ook een grotere ingreep. Wat ik wel jammer vind is dat mijn bril (vrij aparte sterkte) maar klein vergoed wordt.

  Aanvullende verzekering: AV-sure. En ik ben er blij mee!

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend44444

  Premie: Is zeer aanvaardbaar. Niet direct de goedkoopste, maar zeker niet de duurste.

  Service: Prima service. Na indiening van de rekenignen een zeer snelle betaling. Goed en persoonlijk advies bij het aangaan van deze verzekering.

  Vergoedingen/declaratie: Vergoedingen zijn goed te noemen en bewegen zich op het gemiddelde landelijke niveau.

  Aanvullende verzekering: Op advies van de verzekeringsmedewerker niet de meest omvattende, maar één trapje lager, wat voldoende voor mij en mijn partner is. Maakte ook weer een financieel verschil t.o.v. mijn vorige verzekeringsmij.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie: collectief via KLM gezinskorting

  Service: gewoon zoals het hoort >> goed

  Vergoedingen/declaratie: afhankelijk van aanvullende verzekering

  Aanvullende verzekering: plus >> prima voor normaal gezin

 • Premie44444
  Service33333
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: redelijk

  Service: matig

  Vergoedingen/declaratie: redelijk matig

  Aanvullende verzekering: redelijk.matig

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie:124.00 wel prijzig maar met aanvulling

  Service: zover ooit nodig gehad, prima, erg vriendelijk

  Vergoedingen/declaratie: snel uitgekeerd, veel vergoed

  Aanvullende verzekering: top

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie:PRIJS IS STERK KONKURRERENT

  Service:INLOOP KANTOREN

  Vergoedingen/declaratie:GOED GEREGELD

  Aanvullende verzekering:HEEL GOED

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie:redelijk

  Service: goed, (snel en duidelijke antwoorden zeer tevreden)
  Goed bereikbaar via de telefoon.
  Vergoedingen/declaratie:Erg goed, pas twee voor tanden er uit gevallen (ongeluk met de fiets) er is bij de tandarts een brug geplaatst voor zulke ongelukken is er een extra vergoeding.
  De extra vergoeding was snel en zonder problemen geregeld .

  Aanvullende verzekering:prima tevreden

 • Premie:Collectieve KLM

  Service:Telefonisch wordt er iedere keer een andere advies gegeven. Ik vind dat ze niet op 1 lijn zitten qua informatie.

  Vergoedingen/declaratie:natuurlijke geneeswijze

  Aanvullende verzekering:Gezin

  Ik betaal 123,- per maand en ik vind de aanvullende verzekering qua vergoedingen minder geworden. Declaraties voor natuurlijke geneeswijzen worden zonder pardon afgewezen.

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken