Zilveren Kruis Achmea

 • 3.43.43.43.43.4
 • 4.034.034.034.034.03
 • 3.663.663.663.663.66
 • 3.63.63.63.63.6

Zilveren Kruis Achmea staat voor een service naar keuze, een lage premie en collectief verzekeren. Doordat Zilveren Kruis Achmea één van de grootste verzekeraars van Nederland is, kunnen zij voordelen bieden aan hun klanten die voor de kleinere verzekeraar minder voor de hand liggend zijn. Zij claimen zelf de meest complete zorgverzekering te kunnen bieden aan de scherpste prijs.

Actuele premie: € 99,04                              Vrije zorgkeuze: Nee

lees meer »

Natura of restitutie

Wanneer je bij Zilveren Kruis Achmea een zorgverzekering afsluit, dan krijg je een naturapolis. Op zich is dit geen enorme beperking, gezien de verzekeraar met zeer veel zorgaanbieders afspraken heeft gemaakt en je dus bijna altijd bij een gecontracteerde zorgaanbieder terecht zult komen. Net zoals bij de meeste verzekeraars houdt een naturapolis ook hier in dat de keuze voor een andere aanbieder kan resulteren in een beperkte vergoeding van je gemaakte kosten.

Pakketten op maat

De pakketten op maat die je bij Zilveren Kruis Achmea krijgt, maak je vooral door zelf te combineren. Zo kun je om te beginnen al kiezen tussen wel drie basisverzekeringen die als enige verschil de extra service hebben die je krijgt. Afhankelijk van hoeveel je zelf wilt regelen, kies je voor meer of minder service en dus ook voor een lage of iets hogere maandelijkse premie. Bij de aanvullende verzekeringen vind je een sportpakket, een vitaalpakket, een ziekenhuispakket en een tandzorgpakket. Deze kunnen vrij gecombineerd worden met de basisverzekering om zo tot jouw ideale pakket te komen.

Service

Hoe meer je betaalt voor je basisverzekering, hoe meer service Zilveren Kruis Achmea je zal bieden. Vanzelfsprekend heeft niet iedereen dezelfde behoefte aan extra service en kun je dus besparen door meer zaken zelf in handen te nemen.

Online mogelijkheden

Buiten het aansluiten bij Zilveren Kruis Achmea is nagenoeg alles online klaar te spelen. Je kan inloggen op je eigen account waarmee je toegang krijgt tot je bestaande verzekeringen. Deze kan je dan aanvullen of wijzigen zonder het comfort van je huis te moeten verlaten. Ook een gezinslid inschrijven kan online, eens je zelf al een verzekering hebt lopen.

Tags: ,

95 Customer Reviews

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie: Voor jongeren ietwat aan de hoge kant, maar je kan goed een pakket samenstellen wat voor verzekering je wilt nemen.

  Service: Goed bereikbaar, bij bellen werd ik over het algemeen goed geholpen en hoefde niet lang te wachten

  Vergoedingen/declaratie: Goed, je moet goed uitleggen wat je vergoed wil hebben en zelf ook goed op onderzoek uitgaan of je verzekering het wel vergoed. Als je het niet goed weet, kan je wel altijd bellen.

  Aanvullende verzekering: Prima, goed uitgelegd wat vergoed wordt en wat niet.

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie:
  Kan wat voordeliger. Zit altijd al bij Zilveren Kruis en met de aanvullende verzekeringen kom ik makkelijk boven de 100 euro. Ik heb ze echter maar een paar keer per jaar nodig maar betaal er wel het hele jaar voor. En zelfs dan betaal ik soms nog een eigen aandeel.

  Service:
  De service is dan wel weer helemaal in orde. Altijd vriendelijk geholpen en tevens is vrijwel alles via de site te regelen.

  Vergoedingen/declaratie:
  Deze zijn opzich ook wel goed, alleen vind ik het jammer dat vaak slechts delen worden vergoed. Declaraties worden ook altijd spoedig geregeld.

  Aanvullende verzekering:
  Ik gebruik alleen tandheelkunde. Maar ga echter maar 1 keer per jaar naar de mondhygieniste of tandarts. Het zou wel een uitkomst zijn als ze hier misschien afhankelijk van gebruik een premie voor kunnen maken.

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: In verhouding met andere zorgverzekeraars voor ons voordeliger, zijn daarom ook overgestapt naar Zilveren Kruis.

  Service: De service is helemaal in orde. Niks lang bellen, alles is via de site te regelen en je krijgt snel een antwoord.

  Vergoedingen/declaratie: De vergoedingen worden snel overgemaakt, vaak nog voordat het definitieve vergoedings formulier in de bus valt. Het enige waar op bezuinigd kan worden is : steeds een enveloppe mee sturen, naar mensen die via internet declareren.

  Aanvullende verzekering: De premie is in verhouding laag, t.o.v. een andere zorgverzekeraar, voor wat je vergoed krijgt.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend33333

  Premie:
  Een iets duurdere verzekeraar In My Oppinion, maar datgene wat je er voor terug krijgt is uiteindelijk waard voor je geld. Indien je slim een pakket samenstelt dan heb je een prima verzekering voor gewoon een acceptabel prijs.

  Service:
  Goede Service, kunnen andere bedrijven waarmee ik ook soms wel eens contact mee hebt van leren. Duidelijke communicatie en tot dusver geen problemen mee ondervonden.
  Paar maanden terug een ongeluk gehad met sporten, hierbij moest ik geopereerde worden aan me been. Belde op voor de vraag van hoe het verzekering technisch allemaal zat. Kreeg meteen duidelijk uitleg waar ik ook wat aan had.

  Vergoedingen/declaratie:
  Hierbij komt ook weer gedeeltelijk terug wat ik bij de Service had vermeld, vragen stellen en je wordt duidelijk geholpen.

  Je moet alleen zorgen met invullen van gegevens dat het duidelijk is en zoveel mogelijk klopt. Hierbij met vragen kan je bij hun terecht komen en dat raad ik ook zeker aan anders kan je wel snel miscommunicatie krijgen.

  Aanvullende verzekering:
  Qua uitleg is het goed beschreven wat er wel en niet wordt gedaan bij hun. Maar ik mis eigenlijk best nog extra opties of wat uitgebreider / flexibeler keuzes, dat zou wel fijn zijn.

 • Premie44444
  Service11111
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie:
  de premie van zilveren kruis is naar mijn idee wel scherp. was er echter jaren geleden lid van dus voor nu heeft het geen toepassing op mij.

  Service:
  de service vond ik echt slecht. ik ben jaren geleden weggegaan bij Zilveren kruis en heb nog jaren aanmaningen gehad die niet klopten. uiteindelijk na 3 jaar gaven ze hun fout toe en was het klaar. erg vervelend was dat.

  Vergoedingen/declaratie:
  ik vond ze toen der tijd niet vlot met hun vergoedingen.
  Aanvullende verzekering:
  die had ik op dat moment niet dus kan ik lastig beoordelen, vandaar de 3 sterren.

 • Premie22222
  Service22222
  Vergoedingen22222
  Aanvullend11111

  Premie:Ik betaal veel, alles valt onder eigen risico en alles moet chronisch zijn.

  Service:Erg bureaucratisch, alles moet met formulieren aangevraagd worden.

  Vergoedingen/declaratie: er wordt bijna niks vergoed.

  Aanvullende verzekering: Is te duur voor wat je krijgt.

 • Premie33333
  Service33333
  Vergoedingen22222
  Aanvullend44444

  Premie: Ik betaal iets teveel

  Service: is Prima je word snel geholpen.

  Vergoedingen/declaratie: ze zijn niet vlot met vergoedingen.

  Aanvullende verzekering: Qua uitleg is het goed beschreven wat er wel en niet wordt gedaan bij hun. Maar ik mis eigenlijk best nog extra opties of wat uitgebreider / flexibeler keuzes, dat zou wel fijn zijn.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen22222
  Aanvullend33333

  Premie: Is gemiddeld, met de dekking die ik wil hebben, kom je niet veel goedkoper uit bij andere zorgverzekeraars. Zorg is nu eenmaal duur in Nederland.

  Service: Prima, telefonisch goed bereikbaar. En je kunt je factuur inscannen en electronisch indienen. Handig.

  Vergoedingen/declaratie: Nog maar 2 declaraties ingediend en die werden vlot behandeld. De vergoeding was helaas nul ivm eigen risico.

  Aanvullende verzekering:
  goede dekking

 • Premie33333
  Service33333
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: ben altijd via ZK verzekerd geweest en blijf daar eigenlijk meer uit gemak.nvergelijking kan ik dus niet echt oordeel over geven.

  Service: nooit problemen, dus bel eigenlijk nooit. Hoop zo te houden :)

  Vergoedingen/declaratie: prima, ook geen klachten over

  Aanvullende verzekering:geen aangezien ik daar geen gebruik van maak. Tandarts kosten zijn lager dan de extra premie ie ik zou betalen. Hoop nog even gezond te blijven, anders straks wel een probleem haha.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie: Ik ben al jaren collectief verzekerd bij zilverenkruis achmea en eigenlijk heel tevreden. De premie is in mijn opinie niet aan de hoge kant als ik vergelijk wat ik er in principe voor terug krijg.

  Service: De service kan naar mijn idee soms wel iets beter aangezien ik soms heel lang duurt voordat je eindelijk antwoord krijgt op een vraag. Echter, als je iemand aan de lijn krijgt zijn ze heel vriendelijk en luisteren ze naar je verhaal en proberen ook een oplossing te vinden. Zo had ik laatst mijn eigen risico die kwam en waar teveel op betaald moest worden. Hierover had ik gebeld dat er iets op stond wat niet klopte, mij werd verteld dat ik hier aan gewerkt werd zodat er een betere oplossing kwam.

  Vergoedingen/declaratie: De vergoedingen zijn naar mijn inziens goed, aangezien ik alles vergoed krijg wat ik nodig heb.

  Aanvullende verzekering: De keuze aan aanvullende verzekeringen is uitgebreid en in principe is er altijd wel een aanvullende verzekering die aan de behoefte voldoet. Wel dient opgemerkt te worden dat er in die aanvullende verzekeringen dingen zitten waar je wel voor betaald maar eigenlijk nooit gebruikt. Zou het soms niet beter zijn dat iemand een aanvullend pakket samensteld op basis van wat iemand nodig heeft?

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen55555
  Aanvullend44444

  Premie: Met een aanvullend pakket is het voor de jeugd onder ons vrij duur. Maar je wilt toch goed verzekerd zijn voor bepaalde dingen.

  Service: Je wordt altijd goed behandeld bij zilveren kruis. Ze geven goed antwoord op je vragen en ook de site is duidelijk.

  Vergoedingen/declaratie: Ook dit staat duidelijk vermeld op de site en wordt altijd vrij snel overgemaakt.

  Aanvullende verzekering: Aangezien ik in het bezig ben van een stel prachtige ogen die een bril nodig hebben, wil ik ook hiervoor toch goed verzekerd voor zijn. Ik heb goed gekeken naar wat ik zelf belangrijk vind en dit is dan ook heel duidelijk te vinden op site.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: Ietsjes aan de hoge kant gezien de beperkte dekking.

  Service: Je wordt over het algemeen goed geholpen en de verstrekte informatie is helder.

  Vergoedingen/declaratie: Declareren gaat wel simpel (op de site staat een handig 1-2-3 formulier) maar het kan in veel gevallen niet digitaal. Toch heb ik er nooit echt problemen mee gehad.

  Aanvullende verzekering: ik heb nog een aanvullende (1 ster) tandartsverzekering, maar in de praktijk is dat onzin. Met de nieuwe wetgeving en doorrekening van prijzen per behandeling is de dekking hiervan zo slecht dat je beter je geld in je zak kunt houden en zelf je tandartskosten kunt betalen.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Niet duurder dan andere zorgverzekeraars

  Service: Prima service, ze denken met je mee

  Vergoedingen/declaratie: makkelijk per mail in te dienen en het geld staat vrij snel op je rekening

  Aanvullende verzekering: Heel goed, sommige behandelingen krijg je wel weinig vergoed of maar 1 x per jaar terwijl als je iets chronisch hebt en je moet vaker dan moet je het zelf betalen.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie:
  Niet bijzonder voordelig, maar je merkt wel dat het de prijs waard is.

  Service:
  Nog nooit een slechte ervaring gehad, maakt niet uit in wie orde het probleem is.

  Vergoedingen/declaratie:
  Vrij rap geregeld, de rekening opsturen en klaar is kees.

  Aanvullende verzekering:
  Genoeg uit te kiezen, zelf gebruik ik het niet.

 • Premie: boven het gemiddelde

  Service: redelijk

  Vergoedingen/declaratie: makkelijk terug te krijgen

  Aanvullende verzekering: hangt ervan af of je het nodig heb.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: goed voor mij. Ik heb collectieve korting vanwege het werk dus dat scheelt.

  Service: De keren dat ik contact heb gehad werd ik prima geholpen. Werd wel lang in de wacht gehouden.

  Vergoedingen/declaratie: Nog nooit een probleem gehad. Zelfs de vergoeding een verkeerde beenbeugel was geen probleem. Het meeste gaat rechtstreeks, dus dat loopt altijd prima.

  Aanvullende verzekering: 3 sterren, gelukkig maar want nu wordt fysio volledig vergoed vanaf de eerste behandeling (chronisch)
  2 sterren tandarts, is voldoende gebleken (tot nu toe)

  Algemeen geldt dat een zorgverzekeraar duur is als je er verder nooit gebruik van maakt. Vanwege een handicap maak ik er wel veel gebruik van en heb ondanks dat geen klagen bij Zilveren Kruis!

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie: Kan wat mij betreft wel lager. Maar het is zeker niet de duurste en uitkleedde verzekering.

  Service: Ik heb altijd goede service gehad. Nooit lang wachten en vrijwel direct en goed antwoord.

  Vergoedingen/declaratie: Over eigen ingediende declaraties van bv brillen/contact lenzen heb je binnen mum van tijd bericht (althans als het uitgekeerd wordt staat het geld al heel lang op de rekening voordat je schriftelijk bericht hebt!) Declaraties van apotheek enzo wordt altijd lang mee gewacht. Hierdoor is het praktisch niet mogelijk om voor jezelf na te gaan wat waarom gedeclareerd wordt. Je moet er dus altijd achteraan bellen.

  Aanvullende verzekering: Voor waarvoor ik ze nodig ben, vind ik ze goed. Er is voor ieder wat wils en daarin gaan ze met de markt en de tijd mee.

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Eigenlijk teveel, maar dat is denk ik overal zo.

  Service: Nog geen problemen ondervonden.

  Vergoedingen/declaratie: Ook geen problemen.

  Aanvullende verzekering: Prima aanvullende verzekering.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie:
  Inclusief tandarts zit je op bijna 114 Euro. Dat vind ik als 24 jarige aan de hoge kant maar vergeleken met andere zorgverzekeraars is het een prima premie.

  Service:
  Over de service ben ik zeker te spreken. Helpdesk altijd bereikbaar.

  Vergoedingen/declaratie:
  Ik heb bijna nooit iets. Het is een uitstekende verzekering voor iemand zoals ik, een jong iemand die af en toe een hechting komt halen bij een dokter. Een keer fysio nodig heeft omdat er kniebanden gescheurd zijn. Naar de tandarts gaat en geen zin heeft in rare rekeningen. Alles top geregeld en de dekking is uitstekend voor een basisverzekering!

  Aanvullende verzekering:
  Geen ervaring mee.. Alleen de tandarts, dat is perfect. Zo’n beetje alles gedekt.
  Verder is er wel veel keus!

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: te hoog maar dat is overal zo

  Service: nog geen problemen mee gehad

  Vergoedingen/declaratie:iets minder tot voor kort maar tegenwoordig helemaal in orde

  Aanvullende verzekering:Ook prima geregeld

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie: Duur, maar dat is voor de meeste grote verzekeraars zo.

  Service: Goede service, altijd bereid tot meedenken.

  Vergoedingen/declaratie: Op het eigen risico na wordt alles volledig vergoed in mijn geval (en ik ben chronisch ziek, dus veel medicijnen en ziekenhuisbezoekjes).

  Aanvullende verzekering: Prima geregeld.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen22222
  Aanvullend22222

  Premie: is prima opgesteld maar voor jongeren te duur

  Service:gaat soms wel goed maar als het over iets specifieks gaat is het een drama.

  Vergoedingen/declaratie:van de basis premie is hetgoed maarheb ook een aanvullende tandarts verzekering en die wordt zogoed als niet vergoedt.

  Aanvullende verzekering:Zie hier boven

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  Gemiddeld in de markt. Goede prijs kwaliteit verhouding
  Service:
  prima service. Wachtlijstbemiddeling, snelle afhandeling declaraties etc.
  Vergoedingen/declaratie:
  snelle afhandeling. Jammer dat je geen digitale declaraties kunt indienen met een scan van de nota, maar in kader van veiligheid snap ik de wel.
  Aanvullende verzekering:
  Ronduit goed.

 • Premie: 3

  Service: 4

  Vergoedingen/declaratie: 4

  Aanvullende verzekering: 4

  Al jaren aangesloten bij zilveren kruis. Nooit geklooi mee, altijd goed. Toch is de premie voor studenten nog wat aan de hoge kant, zo zit bijv de tandarts verzekering niet volledig in het pakket. Hiervoor moet je uiteraard zelf wat extra’s voor betalen. Daanaast is een ander puntje: geen melding over stijging over de premie, maar zomaar een factuur. Enigszins jammer, maar voor een goede dekking moet tegenwoordig toch flink betaald worden..

  Gelukkig nooit wat gehad, maar als er wat is weet ik inieder geval zeker dat de verzekering goed is!

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Door goede collectieven (bij mij als student, maar bv. ook als je bij bepaalde bedrijven werkt) vind ik de premie te betalen, het blijft prijzig maar dit is bij elke verzekering.

  Service: Een goede service, hoewel ik er pas één keer gebruik van heb hoeven te maken. Ik ben overgestapt naar een ander pakket, zonder problemen.

  Vergoedingen/declaratie: aangezien ik al tijden niks gehad heb kan ik hier moeilijk een mening over vormen.

  Aanvullende verzekering: verschillende pakketten waar je uit kan kiezen, absoluut goed. Ben zelf een pakketje terug gegaan omdat er eigenlijk weinig verschil tussen 3 en 4 zat, met dingen die voor mij van toepassing zijn.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie: Is wat aan de hoge kant, misschien wat te hoog voor de jongeren.

  Service: men geeft goede service, je wordt vriendelijk en goed door ze geholpen

  Vergoedingen/declaratie: Met de vergoeding en declaratie nooit een probleem met ze gehad.

  Aanvullende verzekering:

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Zoals vele zeggen aan de hoge kant maar welke zorgverzekring is dat niet….

  Service: Super! Toen ik weg wilde bij het ziekenhuis voor een operatie aan mijn knie ben ik heel goed geholpen naar welke kliniek ik kon gaan om de operatie alsnog te laten doen en een stuk sneller!!!

  Vergoedingen/declaratie: Geen op- of aanmerkingen hierover. Ze maken vlot het geld over dat je declareerd.

  Aanvullende verzekering: Ben dit jaar omhoog gegaan van 2 naar 3 sterren volgens mij om meer fysio behandelingen te hebben. Jammer dat je daarvoor ook zoveel meer vergoed zou kunnen krijgen waar je dan weer geen gebruik van maakt.

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie: de goedkoopste via werkgever

  Service: prima

  Vergoedingen/declaratie: goed

  Aanvullende verzekering: ok

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: In vergelijking met andere verzekeraars ietwat aan de hoge kant.

  Service: Echt heel goed. Hebben mij prima geholpen met het zoeken van een kliniek, waar ik redelijk snel terecht kon.

  Vergoedingen/declaratie: Bij declaraties worden de gelden snel overgemaakt. Ook als je moet betalen ontvang je een prima overzicht.

  Aanvullende verzekering: Heb zelf ster 3. Het is voor mij prima afgedekt allemaal.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie: Beetje hoog maar dat is bij elke verzekeraar zo.

  Service: Heel goed, je wordt gelijk geholpen aan de telefoon en zijn duidelijk waar je over na moet denken bij het kiezen van een bijv. brillenzaak.

  Vergoedingen/declaratie: Goed, de kosten van mijn lenzen en bril werden volledig gedekt.

  Aanvullende verzekering: Fijn dat je uit verschillende paketten kan kiezen, vooral als er maar een paar dingen voor jou van toepassing zijn.

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie: aantrekkelijk in vergelijking met vergoedingenpakket. Lage premie elders doorgaans ook lager vergoedingenpakket. De premie van het Zilveren Kruis lijkt aan de hoge kant, maar het vergoedingenpakket is er ook naar. Behoort al jaren tot de maatschappijen met goed prijs/kwaliteitniveau.

  Service: Goede ervaring mee. Snel antwoord.

  Vergoedingen/declaratie: Hoef nog zelden een declaratie in te dienen. Wat een verschil met de periode van de voormalige particuliere verzekering. Vergoeding voor bril wordt meteen bij de opticien verrekend (en toegekend).

  Aanvullende verzekering: keuze uit vier pakketten (sterren) is prima. Fysiotherapie, zeer ruim aantal behandelingen zijn verzekerd. Toevallig ook nog gebruik van gemaakt.

 • Premie33333
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie: Vind ik persoonlijk vrij prijzig. Moet wel toegeven dat dat tegenwoordig bij iedere verzekeringsmaatschapij zo is.
  Service:Nog geen gebruik van gemaakt.
  Vergoedingen/declaratie:Erg goed! Je krijgt een duidelijk overzicht thuisgestuurd en eventuele overboekingen worden vlot behandeld.
  Aanvullende verzekering: Heb zelf 3 sterren, al maak ik er bijna geen gebruik van. Wel is het een stukje service dat je uit verschillende pakketten kan kiezen.

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie:kan altijd beter

  Service:zeer tevreden altijd snel en correcte antwoorden op vragen

  Vergoedingen/declaratie:kan altijd beter

  Aanvullende verzekering:redelijk duur

 • Premie33333
  Servicen.v.t.
  Vergoedingenn.v.t.
  Aanvullendn.v.t.

  Premie:
  Geen klagen. Is goedkoper dan mijn vorige verzekering.
  Service:
  Prima snel antwoord
  Vergoedingen/declaratie:
  Goed heb nu niet meer de rompslomp om zelf te declareren
  Aanvullende verzekering:genoeg keuze

 • Premie22222
  Service33333
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie:
  De premie is ietwat aan de hoge kant.
  Service:
  Op de site staat veel informatie en anders kun je altijd bellen.
  Vergoedingen/declaratie:
  Declaratie wordt uit handen genomen en gaat gestroomlijnd
  Aanvullende verzekering:
  Aan de prijzige kant, maar wel goede dekking.

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie: De premie is, vergeleken met andere verzekeringen, gemiddeld. Ja het is hoog (rond of boven 100), maar dat is bij vele anderen ook.

  Service: Nog nooit problemen gehad bij Zilveren Kruis, en als ik iets moest weten duurde het niet lang voor ik het antwoord had (via email of telefoon).

  Vergoedingen/declaratie:
  Declaratie gaat snel online, zolang je je gegevens bij je heb. Vereist niet teveel eigen inzet om zowel zorgverzekering als debiteur in de gaten te houden.

  Aanvullende verzekering: Zeer prijzig met veel aanbod. Je krijgt waar je voor betaald (wat je zowel positief als negatief kan zien)

  Eindoordeel: Vrij goede verzekeraar (uit ervaring vergeleken met Unive en IAK)

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie: De premie is, vergeleken met andere verzekeringen, gemiddeld. Ja het is hoog (rond of boven 100), maar dat is bij vele anderen ook.
  Service: Nog nooit problemen gehad en als ik iets moest weten duurde het niet lang voor ik het antwoord had (via email of telefoon).
  Vergoedingen/declaratie:
  Declaratie gaat snel online, zolang je je gegevens bij je heb. Vereist niet teveel eigen inzet.
  Aanvullende verzekering: prijzig met veel aanbod. Je krijgt waar je voor betaald (wat je zowel positief als negatief kan zien)
  Eindoordeel:Goede verzekeraar.

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie: Het is zeker niet de goedkoopste, maar door collectiviteitskorting en de goede service meer dan waard!

  Service: De Service is uitstekend, daarnast is de site en de servicelijn heel duidelijk en overzichtelijk.

  Vergoedingen/declaratie: Eeen aantal declaraties gedaan en binnen 5 werkdagen zorgen ze dat het geld op je rekening staat, meestal wel eerder.

  Aanvullende verzekering: Aanvullende verzekering nodig gehad voor fysiotherapie voor mijn vrouw. Bij drie sterren heb je 27 behandelingen, dus dat is prima.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie: 136Eurie mag natuurlijk altijd lager maar ja denk nou niet dat het overdreven duur is.

  Service: Goede service je belt je word vlug te woord gesteld en goed geholpen.

  Vergoedingen/declaratie: Alles is goed en snel geregeld

  Aanvullende verzekering: heb ik niet maar zowiezo tot 2sterren tandarts erbij.

 • Premie22222
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie:
  De premie vind ik aan de hoge kant gezien het feit dat ik een basis pakket heb. Ik maak er gelukkig niet vaak gebruik van, maar als dat wel zo is dan valt het vaak ook nog eens onder het eigen risico.

  Service:
  De service is goed en duidelijk.

  Vergoedingen/declaratie:
  Gelukkig nog niet vaak mee te maken gehad. De keren dat dit wel zo was (met maar voor mijn dochter) is dit allemaal goed verlopen.

  Aanvullende verzekering:
  Ik heb 1 extra ster voor de zekerheid omdat ik in het vrlgen fysiotherapie nodig heb gehad. Daarnaast heb ik nog een aanvullende verzekering vanaf mijn werk. Ook deze heb ik nog niet nodig gehad. De inhoud van de aanvullende verzekeringen zijn goed omschreven. Echter, het kost je wel veel om je extra bij te verzekeren vandaar dat mijn vriendin niet bij het zilveren kruis zit

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie:ik blijf een nederlander, dus veel geld voor als je weinig hebt.

  Service:prima!!

  Vergoedingen/declaratie: top geregeld

  Aanvullende verzekering:2 sterren

  Perfecte service, zeer klantvriendelijk.
  Zelfs bij hulp in het buitenland alles top geregeld.
  Geen enkele klacht, zeer veel informatie bij een vraag.
  Ik ben super tevreden!!

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen55555
  Aanvullend44444

  Premie: Net zoals alle andere zorgverzekeraar aan de hoge kant. Dus niet duurder of goedkoper. Ik heb een van de hoge paketten. Ik geloof pakket 3, dus er wordt wel veel gedekt.

  Service: Ze zijn duidelijk aan de telefoon en helpen je bij het kiezen als je iets nodig hebt.

  Vergoedingen/declaratie: Weinig gebeurd maar als het gebeurd wordt het uitermate snel geregeld.

  Aanvullende verzekering: Je krijgt waar voor je geld. het kost wel veel geld om extra te verzekeren voor speciale dingen zoals fysiotherapie.

 • Premie22222
  Service33333
  Vergoedingenn.v.t.
  Aanvullendn.v.t.

  Premie:
  zeker niet de goedkoopste
  Service:
  zijn viendelijk en weten hoe te helpen
  Vergoedingen/declaratie:
  weinig gebeurd maar als het gebeurd dan weten ze te helpen
  Aanvullende verzekering:
  je krijgt waar voor je geld kost extra geld om het verzekeren

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen11111
  Aanvullend11111

  Premie: de premie is niet erg goedkoop. Waardoor ik ben overgestapt. Via de rabobank krijg je namelijk korting bij interpolis, wat ook weer van achmea is..

  Service:
  Telefonisch goed geholpen. Maar als de persoon aan de lijn je niet verder kan helpen houd het op.
  Vergoedingen/declaratie:
  Alles wat ik aan vergoedingen wilde indienen wat buiten de polis viel, werd niet ontvankelijk verklaard ook al zat er een briefje van de dokter bij enz.
  Aanvullende verzekering: 1 ster extra voor de fisio genomen, en al mijn behandelingen (minder dan 10x heen geweest) werden vergoed.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  De premies liggen wat hoger dan bij andere verzekeringsmaatschappijen. Via collectiviteitsregelingen met werkgevers is het mogelijk om een kortingspercentage te krijgen. Hoeveel korting variëert per werkgever (in mijn geval 10%) De goede service maken de hogere prijzen het wel waard.

  Service:
  De service vind ik erg helder. Ieder jaar krijg je je polis thuisgestuurd en kun je alles nalezen wat van toepassing is op jou verzekering en waarvoor je gedekt bent. Door de vele afspraken met dokters/tandartsen e.d. komt er zelden een rekening op je mat die je later moet declareren bij de verzekeraar. Het is prettig dat je geen omkijken hebt naar de kosten (tenzij niet alles gedekt is, dan krijg je een acceptgiro voor het ongedekte deel). De klantenservice is goed bereikbaar en grote wachtrijen komen dan ook niet heel vaak voor. Ook voor vragen is de klantenservice makkelijk bereikbaar, mocht je op het punt staan kosten te gaan maken en niet weten wat/hoeveel je gedekt bent.

  Vergoedingen/declaratie:
  De vergoedingen staan heel simpel uitgelegd in de polis die je elk jaar opgestuurd krijgt. In een tabel kun je heel gemakkelijk opzoeken of je gedekt bent en voor welk bedrag. Ook de klantenservice is goed bereikbaar en staan klaar om je te helpen met al je vragen over je polis en/of declareren.

  Aanvullende verzekering:
  Bij Zilveren Kruis Achmea zijn er 4 verschillende aanvullende verzekeringen. Deze worden aangeduidt met 1 tot 4 sterren. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider het pakket en hoe hoger de maandelijkse kosten. Naast deze pakketen zijn er nog een paar aparte verzekeringen, bijvoorbeeld voor ouderen, ziekenhuis, of sporters. Deze kun je afsluiten als je een aanvullend pakket hebt, maar nog extra verzekerd wilt zijn.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie:
  Iets aan de hoge kant.Nou moet ik wel zeggen dat andere verzekeraars qua premie in de meeste gevallen goedkoper zijn,maar dan vergoeden zij veel minder.

  Service:
  Vind ik goed.Word snel geholpen.Duidelijke uitleg.

  Vergoedingen/declaratie:
  Ik vind het niet duidelijk als je eigen risico moet betalen waar het precies om gaat.Met name als je medicijnen hebt opgehaald bij de apotheek en je daarna een rekening van de zorgverzekering krijgt staat er niet op om welk medicijn het gaat.Dus dan moet je ze bellen of zelf elke keer gaan opschrijven wanneer je wat hebt gehaald.
  Verder vind ik de vergoedingen goed.

  Aanvullende verzekering:
  Je betaalt niet veel voor een hoge aanvullende verzekering.

  Opmerkingen:
  Ik heb verschillende zorgverzekeraars vorig jaar met elkaar vergeleken en Zilveren Kruis Achmea blijkt de beste te zijn,
  omdat zij een goed overzicht hebben van wat er vergoed word in je verzekering.Zij hebben een goede service.En gemiddeld vergoeden zij het meeste.
  Mijn vriend gaat ook overstappen naar Zilveren Kruis Achmea.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:De premie is fors, maar dat is, denk ik, bij alle zorgverzekeraars het geval

  Service: Goed. Geen al te lange wachttijden aan de telefoon en duidelijke informatie.

  Vergoedingen/declaratie: Kan via internet, goed geregeld.

  Aanvullende verzekering: Dekking is goed, informatie duidelijk.

 • Premie44444
  Service11111
  Vergoedingen33333
  Aanvullend11111

  Premie: was het goedkoopste voor studenten

  Service:prul, elke keer doorverwezen naar een ander persoon en met excuus dat het niet de juiste afdeling of juist persoon ervoor geschikt is. Ik ga zeker overstappen ik betaal liever meer voor beter service, dan omgekeerd

  Vergoedingen/declaratie: heel simpel en makkelijk, kan zelfs via de internet en je krijgt je vergoeding weer heel snel terug.

  Aanvullende verzekering: werkt met een sterrensysteem, hoe meer sterren des te meer je verzekerd ben, prima systeem. Ik heb een ster voor tandarts genomen voor de zekerheid.

 • Premie22222
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  kan voordeliger, maar als je dan ziet welke service je er voor terugkrijgt dan weet je waar je het voor doet.

  Service:
  Direct en snel antwoord als je een vraag hebt. Duidelijke informatiefolders en zelfs een infobalie in het ziekenhuis. Waar je direct declaraties kunt achterlaten.

  Vergoedingen/declaratie:
  snel vergoed, zonder fouten. MEt een mogelijkheid alles online in te dienen.

  Aanvullende verzekering:
  duidelijke pakketten met alles wat we nodig hebben.

 • Premie33333
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  De premie is voor jongeren misschien wat hoog maar omdat ik de kosten deel met mijn ouders is het goed te doen. Gelukkig zijn er wel verschillende pakketen die je kunt samenstellen
  Service:
  Met de service had ik een vervelende ervaring. Tijdens een gesprek via de telefoon had ik afspraken gemaakt over het pakket wat ik zou nemen. Later bleek echter dat ik het hoogste pakket gekregen had. Bij de klantenservice hadden ze geen informatie over het gevoerde telefoon gesprek en het heeft 4 maanden geduurd voordat het eindelijk was teruggedraait.
  Vergoedingen/declaratie:
  Geen problemen mee gehad. Online indienen is een echte plus.
  Aanvullende verzekering:
  Door het sterrensysteem erg goed te bepalen wat je zelf wilt.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie:
  Voor (aanstaande) studenten nogal prijzig, maar gezondheid kent geen prijs. Mits je je pakket zorgvuldig kom je uit op een goede prijs-kwaliteit verhouding.

  Service:
  Duidelijk. Echter nog weinig ervaring mee gehad. Het regelen omtrent verzekeringen is niet lastig bij Zilveren Kruis Achmea.

  Vergoedingen/declaratie:
  Op de website staat duidelijk wat wel en niet wordt vergoed. Ook is het mogelijk om online te declareren, wat een pluspunt is voor de cliënt. Met het declareren heb ik nog geen problemen gehad.

  Aanvullende verzekering:
  Duidelijke informatie en een goed sterrensysteem (hoe meer sterren je op een bepaald vlak neemt, hoe beter je bent verzekerd).

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  De premie van ZKA is m.i. gemiddeld. Er zijn zeker goedkopere zorgverzekeraars, maar ook veel duurdere. Met het Beter Af *** pakket vind ik de maandpremie van circa 115 euro redelijk.

  Service:
  De service bij ZKA is wat mij betreft prima. Er zijn via de website voldoende mogelijkheden om je vraag beantwoord te krijgen, en lukt dat niet dan kun je altijd bellen of mailen. Als de wachttijd bij bellen te hoog is, krijg je al snel de mogelijkheid om teruggebeld te worden.

  Vergoedingen/declaratie:
  Tot nu toe heb ik geen enkel probleem gehad met vergoedingen. In het vergoedingenoverzicht staat heel duidelijk welke behandelingen/kosten voor vergoeding in aanmerking komen. En kom je er zelf niet uit, dan is er altijd wel iemand van de klantenservice die je erbij kan helpen.
  Voor het gemak van de klanten kun je tegenwoordig ook digitaal declareren, dat scheelt weer een loopje naar de brievenbus 😉

  Aanvullende verzekering:
  Het door mij gekozen Beter Af*** pakket vergoed bijna alles wat ik op dit moment nodig heb. En volgens onze kraamhulp was Zilveren Kruis Achmea de eerste verzekeraar die zij kent die ook uitgebreide uitgestelde kraamhulp vergoed. Waarvoor dank!

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend44444

  Premie:
  De premie van deze zorgverzekeraar vind ik er meevallen. Voor 120 euro in de maand, heb ik alles vrijwel goed gedekt. De kans dat ik veel moet meebetalen aan dingen is erg klein en zo wel, zullen de bedragen niet hoog uitvallen aangezien ik grotendeels vergoed krijg.

  Service:
  De service is ook erg goed. Op de website valt er genoeg te vinden mocht je enkele dingen niet weten en als je hun belt hoef je meestal niet al te lang te wachten om een antwoord te krijgen.

  Vergoedingen/declaratie:
  Bij deze verzekering heb ik nog nooit wat hoeven te vergoeden, echter mocht er ooit wat vergoed worden ben ik er niet bang voor dat het kleine bedragen zijn. Ik heb mijzelf goed verzekerd en dus zullen de bedragen die ik vergoed krijg niet ver afliggen van de tegenwoordige marktprijs / waarde.

  Aanvullende verzekering:
  Je hebt de keuze uit erg goede aanvullende verzekeringen ik heb maar alles erbij genomen wat er te nemen valt, dat 10’je extra per maand heb ik voor mijn gezondheid wel over.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Redelijk voor de vergoedingen die er tegenover staan

  Service: Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon gehad, met goede kennis van zaken en altijd snel geholpen.

  Vergoedingen/declaratie: Snelle verwerking van vergoedingen en declaratie’s.

  Aanvullende verzekering: Aanvullende 3-sterren verzekering (3-sterren tandartsverzekering) biedt mij ruim voldoende dekking.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie:Deze is redelijk, ook invergelijking mat andere verzekeringen.
  Service: Alles is via de site goed te vinden en telefonisch wordt je vriendelijk en snel te woord gestaan.
  Vergoedingen/declaratie:Snelle verwerking als je de factuur zelf in dient.
  Als je via het ziekenhuis gaat duur het een paar maanden en op de brief die je thuis ontvangt staat geen specificatie van wat de behandling is geweest of welke medecijnen er zijn voorgeschreven. Dan moet je altijd zelf nagaan wanneer ik in het ziekenhuis ben geweest en voor welke behandeling.

  Aanvullende verzekering: Ik ben 3 sterren aanvullend verzekerd en 3 sterren tandarts verzekering. Het verbaasde mij dat een verstand kies trekken bij de kaak chirurg niet valt onder de verzekering.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Prijs:
  Voor studenten misschien iets aan de hoge kant. Echter gaat gezondheid boven alles. Al met al een goede prijs-kwaliteit verhouding wanneer je je pakket goed samenstelt.

  Service:
  Op de site genoeg over te vinden. Erg duidelijk qua informatie. Verder weinig ervaring mee.

  Vergoedingen/declaratie:
  Op de website is duidelijk vermeld wat wel en niet vergoed word. TEvens het online declareren is erg gemakkelijk en simpel zeker voor de jongere generatie.

  Aanvullende verzekering:
  Het sterrensysteem is heel simpel, hoe meer sterren hoe ‘beter’ je pakket. Heb zelf een 3 sterren pakket. Dit biedt mij voldoende dekking.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Redelijk voor de vergoedingen.

  Service: De service is ook erg goed.

  Vergoedingen/declaratie: Snelle verwerking.

  Aanvullende verzekering: Duidelijke pakketten.

 • Premie: Kan voordeliger. Ik ben zelf chronisch ziek. Dan zit je al gauw aan je eigen risico, maar aan de andere kant kann je vanaf je eigen risico weer gerust doorbestellen zonder dat je daar de rekening van ziet. Sinds kort is het me overkomen dat ik zelfs voor sommige medicijnen die ik al 33 jaar gebruik ineens helemaal zelf moet betalen. Dat heb ik voorheen nog nooit gehad. Als je dan met een gemiddeld salaris een hoog maandbedrag moet betalen EN je eigen risico EN je afhankelijk bent van medicijnen die je helemaal zelf moet betalen maakt t leven niet makkelijker op.
  Service: De service is helemaal in orde. Niets over te klagen afgelopen jaren. Niets is men te lastig en je staat niet lang in de wacht. Daarnaast is meerendeels netjes via de site te regelen en je krijgt snel een antwoord daarop.
  Vergoedingen./ declaratie; Daar is de laatste jaren een hoop in veranderd daar waar we geacht worden wel meer te betalen. Vervelende is dat ik sindskort ineens voor een deel van mij eigen medicijnen moest betalen waarvan ik als chronisch patient acht dan men mij daar ruim van te voren op de hoogte stelt .
  De declaraties heb ik nog niet mee hoeven werken. De instanties waar ik onder val doen dit direct met hun en die worden zonder problemen netjes en snel behandeld.
  Aanvullend; Ik heb persoonlijk alleen de tandarts als aanvullend en dat verloopt meer dan naar wens. Dat bevestigd mijn tandarts ook dat ie haar erg tevreden mee is. En als hij niet klaagt zal ik dato ok niet doen.

 • Premie44444
  Service33333
  Vergoedingen22222
  Aanvullend22222

  Premie: is redelijk goed

  Service: valt eigenlijk wel tegen, had meer van ze verwacht. de uitleg die je vraagt over je eigen bijdrage etc, daar reageren ze niet op.

  Vergoedingen/declaratie: dat valt ff heel zwaar tegen, ondanks de aanvullendeverzekering. Bij Menzis was dit wel beter geregeld ook al betaalde je daar iets meer. had rekeningen ingeleverd ter waarde van 280 euro, kreeg maar 70 terug en maar 13 euro werd van eigen risico gehaald. ja waarom ben je dan nog verzekerd als je toch alles zelf moet betalen.

  Aanvullende verzekering: je hebt het nodig maar zet geen zoden aan de dijk. denk dat ik toch weer wegga. misschien wel terug naar mijn oude verzekering

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend44444

  Premie: de premie die ik betaal scheelt niets of bijna niets met die bij andere maatschappijen.

  Service: als ik een vraag heb, dan krijg ik snel,iemand aan de lijn en die weet meestal direct het antwoord. Één keer lukte dat niet direct en toen bood de mevrouw mij aan om terug te bellen. Dat deed ze echt. Perfect.

  Vergoedingen/declaratie: zilveren kruis betaalt altijd snel (binnen een week nadat ik de declaratie heb ingezonden) de kosten.

  Aanvullende verzekering: ik heb gekozen voor 1 ster.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: Ik maak gebruik van een collectieve verzkering. De premie ten opzichte van de andere collectieve partij is zeer gunstig.Besparing op jaarbasis ruim 200 euro

  Service: De service is OK. Zowel telefonisch als op ‘t internet.

  Vergoedingen/declaratie: Declaratie worden binnen een week verwerkt en met het declaratie overzicht weet je ook waar je aan toe bent. De wijze waarop de vergoedingen rechtstreeks naar de zorgverlener worden gedaan zijn uitstekend en ook inzichtelijk.

  Aanvullende verzekering: Het sterrenprincipe geeft je als consument genoeg vrijheid om de aanvulling te kiezen die bij je past.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie: mag altijd goedkoper :-)

  Service:zeer goed

  Vergoedingen/declaratie: uitstekend

  Aanvullende verzekering: prima geregeld voor ons de tanden

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie:Is wat aan de hoge kant, maar niet extreem

  Service:Ik ben prima geholpen bij een wachttijd bemiddeling voor een operatie. Verder nooit service nodig gehad, gewoon altijd goed.

  Vergoedingen/declaratie: Er wordt met mijn aanvullende verzekering meer gedekt dan bij de meeste andere verzekeringen. Top dus.

  Aanvullende verzekering: Heel goed, bijna alles is gedekt en dat vind ik wel wat waard.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Mag wel wat minder!!!!

  Service: tot nu toe goed.

  Vergoedingen/declaratie: Nog geen gebruik van gemaakt.

  Aanvullende verzekering: Prima

 • Premie33333
  Service33333
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: Is aan de dure kant. Door collectieve overeenkomst via werkgever toch betaalbaar

  Service: Bij vragen altijd goed en snel geholpen. Jammer dat het via een 0900 nummer moet, maar daar hebben meer instanties last van

  Vergoedingen/declaratie: Sinds kort eindelijk van die papieren declaraties af, even scannen en gelijk insturen. Heeft nog wel storingen, want de apllicatie is niet altijd in de lucht. Zal de nieuwigheid wel zijn

  Aanvullende verzekering: Wordt iedere jaar meer uitgekleed, terwijl de premie hoger wordt. Ook hierin is ZK niet uniek. Is een politiek probleem. We zullen toch met z’n allen voor de kosten moeten opdraaien.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie: het is best duur

  Service: goede service, geen slechte ervaringen

  Vergoedingen/declaratie: je krijgt redelijk wat vergoed.

  Aanvullende verzekering: geen klachten over

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie: Voordeling vanwege werk voordeel.

  Service: Zeer goed te noemen, reageren snel en handelen alles bekwaam en netjes af zonder jou (als klant) ermee lastig te vallen.

  Vergoedingen/declaratie: Tsja is het ooit genoeg? Nee, maar gezien de concurrentie prima en gemiddeld.

  Aanvullende verzekering: Tijd gehad, maar nu niet meer. Was niet aanvullend genoeg zullen we maar zeggen.

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie:
  Goed betaalbaar

  Service:
  Goed en snel

  Vergoedingen/declaratie:
  Goed!

  Aanvullende verzekering:
  Vakantie verzekering heel het jaar dor

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: netjes in verhouding tot andere aanbieders, voor mij was dit de goedkoopste ivm korting en aanvullende verzekeringen en vanwege de dekking heb ik deze gekozen.

  Service: goed en netjes contact. ook binnen hun aangegeven tijdslimiet per email krijg ik altijd goed en duidelijk antwoord terug.

  Vergoedingen/declaratie: zoals aangegeven in hun overzichten krijg je het ook vergoed. voor mij was fysio een belangrijk punt, dit is een van de verzekeraars die het voor relatief weinig extra premie meer behandelingen vergoeden.

  Aanvullende verzekering: zie het punt van vergoedingen, goede dekking ( mag altijd mee rnatuurlijk maar ja) niet al te duur.

 • Premie22222
  Service33333
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie:mag wel wat lager

  Service:gelukkig haast nooit nodig

  Vergoedingen/declaratie:duidelijk/geen formulieren rompslomp

  Aanvullende verzekering:goed

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie:is aanvaartbaar

  Service:is goed

  Vergoedingen/declaratie: is soms een beetje aan de lage kant

  Aanvullende verzekering:is wel goed

 • Premie:betaalbaar

  Service:goed

  Vergoedingen/declaratie:voldoende

  Aanvullende verzekering:goed je kan dit zelf bepalen

  de premie en de aanvullende verzekering zijn betaalbaar,voor dit bedrag ben je goed verzekerd en de kosten zijn altijd veel hoger een juiste verzekering tegen een mooie prijs.

 • Premie44444
  Service33333
  Vergoedingen22222
  Aanvullend22222

  Premie: De premie vind ik gewoon goed en dat was ook een van de redenen dat ik het Zilveren Kruis heb gekozen

  Service: De service was goed ik werd redelijk snel geholpen door een aardige medewerkster

  Vergoedingen/declaratie: Vond ik erg goed toen mn vriend iets per ongeluk kapot maakte

  Aanvullende verzekering: Niet heel erg goed

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie: top

  Service:geweldig

  Vergoedingen/declaratie:altijd goed gegaan

  Aanvullende verzekering:heb ik TOP

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Premie is behoorlijk, niet de goedkoopste maar ook niet de duurste!

  Service: Snelle hulp bij vragen en als er wat geregeld moet worden.

  Vergoedingen/declaratie: Gaat allemaal vanzelf, geen omkijken naar:)

  Aanvullende verzekering:

  Aanvullende verzekeringen zijn niet al te duur, maar heb er zelf voor gekozen om ze niet meer te nemen omdat ik er geen gebruik van maakte.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie: premie is op zich prima maar ik vind eigenlijk overal de premie te hoog
  Maar ter vergelijking is mijn premie prima.

  Service: goede service met vriendelijk personeel aan de telefoon!!

  Vergoedingen/declaratie: nog nooit problemen gehad met zilveren kruis. Nette brieven met duidelijke uitleg

  Aanvullende verzekering: ik heb geen aanvullende verzekering dus kan hier niet over oordelen

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Goede prijs in vergelijking met vergoedingen

  Service: Snel en adequate hulp

  Vergoedingen/declaratie: Snelle afhandeling

  Aanvullende verzekering:Prima vergoeding Concerta en Melatonine

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:vergelijkend met andere zorgverzekeringen. niet extreem duurder of goedkoper.

  Service: goed telefonisch bereikbaar en zonder lange wachttijden en dure nummers

  Vergoedingen/declaratie: totop heden prima waar ze voor staan keren ze uit en zonder problemen.

  Aanvullende verzekering: heb zelf meest aanvullende pakket. mis de extra mogelijkheden een beetje die het uitgebreidste pakket bijzonder maakt. snelheid van handelen desnoods in het buitenland behandeld worden etc.

 • Premie33333
  Service33333
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Ik betaal wel maar maak er nooit gebruik van. Deze was voor mij het goedkoopste.
  Premie: nvt

  Service: nvt

  Vergoedingen/declaratie: nvt

  Aanvullende verzekering: nvt

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: Goeie prijs voor de verschillende pakketten met veel opties

  Service: Ze reageren snel op vragen en zijn welwillend alles uit te leggen

  Vergoedingen/declaratie: de vergoedingen voor tandarts vind ik wat laag, zeker bij een aanvullende premie. voor de rest is het wel dekkend

  Aanvullende verzekering: /

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Premie is in vergelijking met andere verzekeraars OK

  Service: Voorzover ik daar ervaringen mee heb is deze goed

  Vergoedingen/declaratie:Niet mee te maken gehad.

  Aanvullende verzekering:Helemaal goed

 • Premie33333
  Service22222
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: Ik betaal 113 euro voor een basispakket, ik vind dit veel geld dat moet gewoon lager kunnen.

  Service: Tot nu toe nog niet veel met de verzekering te maken gehad, een keer was het wel zo dat er opeens een jaarpremie er vanaf werd getrokken ipv maandelijks dat deed even om te corrigeren dat kon wat mij betreft vlotter vandaar 2 sterren.

  Vergoedingen/declaratie: In verhouding metanderen zorgverzekeraars is dit een grote lijnen hetzelfde vandaar 3 sterren.

  Aanvullende verzekering: Gewoon normaal niet veel over te zeggen, wat ik vind wat moet kunnen in deze hedendaagse maatschappij met zoveel keuzes dat de aanvullende verzekering zelf moet samen kunnen worden gesteld op basis van de behoefte met bepaalde limieten natuurlijk. Nu betaal 9 van de 10 voor allerlei andere flauwe kul waar je nooit gebruik van zal maken.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: kan altijd beter

  Service: niet vaak nodig gehad

  Vergoedingen/declaratie: eenvoudig in te dienen

  Aanvullende verzekering: prima

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: redelijke premie maar kan wel iets beter

  Service:altijd goed geholpen tot nu toe

  Vergoedingen/declaratie:het wordt steeds duurder

  Aanvullende verzekering: wel oke

 • Premie11111
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend11111

  Premie:Ik vind de premie van de zorgverzekering erg hoog en waarschijnlijk wordt hij over een paar jaar 20% van je inkomen. Nu is dat ruim 11%. Het lijkt me noodzakelijk dat er goed gekeken gaat worden de noodzaak van de geboden zorg.

  Service:

  Vergoedingen/declaratie: ik vind het goed dat er een eigen risico is. Dan denken mensen even na voordat ze zorg kopen!
  K
  Aanvullende verzekering: volstr.ekt overbodig, je betaald ieder jaar wat je misschien nodig hebt.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie: is toch per definitie te hoog ? :-)) Maar in dit geval niet heus!

  Service: op elke vraag wordt serieus ingegaan en ik heb steeds een concreet antwoord gekregen. Natuurlijk wil je soms wel eens wat anders horen, maar de uitleg/toelichting was inhoudelijk adequaat

  Vergoedingen/declaratie: als ik al een afrekening krijg (normaliter alleen in geval van eigen risico), is deze helder en inzichtelijk

  Aanvullende verzekering:zou wat flexibeler mogen zijn (dan wel toegespitst op ‘mijn’ categorie. Ben bang dat dat wel een verhogend effect op de premie zal hebben. Dus: het is goed zoals het nu is

 • Premie:*****

  Service:*****

  Vergoedingen/declaratie:*****

  Aanvullende verzekering:****
  Premie vindt ik beetje aan de hoger kant.
  Sevice vindt ik prima,niks om aan te merken.
  Ze vergoeden me bijna alles,ik heb Suikerziekte.
  Ik heb geen aanvullende verzekering.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie:Is goed

  Service: is goed

  Vergoedingen/declaratie:zeer goed

  Aanvullende verzekering:goed

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie: vorig jaar ben ik van Pro Life overgestapt naar Zilveren Kruis Achmea en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Ik heb de Beter Af selectief Polis met een hoog eigen risico (720 euro) en een collectieve beter af pakket voor studenten. Vanwege dit soort kortingen betaal ik slechts 876,24 euro per jaar (73,07 per maand) ! Onwijs goedkoop. Dit bedrag moet ik wel in 1 keer betalen, dat is ook een van de voorwaarden voor de korting. Ik heb geen aanvullende zorgverzekering nodig. Ik vind het wel handig dat je allerlei kortingen kunt krijgen op collectiviteit en als je lid bent van bepaalde verenigingen. Daarnaast ontvang ik zorgtoeslag waar ik mijn premie gedeeltelijk mee kan betalen

  Service: de service van Zilverenkruis is goed, elke vraag wordt serieus behandeld en voor je uitgezocht, dat is pretttig. Voor vragen kun je terecht op de website, twitter, facebook of via de klantenservice op de website. Kom je er echt niet uit dan kun je ook gewoon bellen. Ik heb heel af en toe wel dat ik even moet wachten, maar daar maak ik geen punt van.

  Vergoedingen/declaraties: je moet wel alles zelf regelen en in de gaten houden, dit kan echter vrij eenvoudig online via mijn zilverenkruis. Verder maak ik buitengewoon weinig gebruik van zorg en dat is maar goed ook. Ik heb dus eigenlijk vrij weinig met mijn zorgverzekering te maken.

  Aanvullende verzekering: kost geld, kan beter sparen voor als je een keer naar de fysio moet. Voor een uitwisselingsprogramma naar het buitenland heb ik wel een reisverzekering afgesloten, let daar even op, want dat basispakket dekt minimaal.

 • Premie33333
  Service33333
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: is aan de hoge kant, maar ja waar niet !!

  Service: bel niet vaak maar las ik bel zijn ze erg vriendelijk

  Vergoedingen/declaratie: declareren is top. vergoedingen kunnen beter

  Aanvullende verzekering: je gebruikt niet veel van de aanvullende verzekekering, maar je zult het maar eens nodig hebben

 • Premie:135

  Service:perfect!! snelle reacties, geen onzin, snel doorverbinden, prima, erg tevreden

  Vergoedingen/declaratie:altijd snel en goed geregeld, duidelijke facturen, codes, bij bellen snel geholpen en doorverbonden indien nodig

  Aanvullende verzekering: perfect, ik vind ze niet heel goedkoop maar al ruim 22 jaar klant en echt geen klachten

 • Premie55555
  Servicen.v.t.
  Vergoedingen44444
  Aanvullendn.v.t.

  Premie: Als ik de premies voor 2013 vergelijk zie ik dat Zilveren Kruis er met het maximale eigen risico, studentenpakket, geen aanvullende verzekeringen en €75 kortingsactie het meest voordelig uit de bus komt.

  Service: Nog geen ervaring mee.

  Vergoedingen/declaratie: Als ik kijk wat er wordt vergoed, heb ik het idee dat het een goede prijs-/kwaliteitverhouding is.

  Aanvullende verzekering: Ik heb geen aanvullende verzekering, maar toch vind ik ook hier de prijs-/kwaliteitverhouding goed.

 • Premie11111
  Service11111
  Vergoedingen11111
  Aanvullend11111

  Premie:veel te duur

  Service:onbeschoft en brutaal

  Vergoedingen/declaratie: doen erg moeilijk

  Aanvullende verzekering:redelijk

 • Premie11111
  Service11111
  Vergoedingen11111
  Aanvullend11111

  Ach gut ze hebben maar € 433 miljoen winst gemaakt in 2013, dat komt natuurlijk omdat ze een behandeling van een zes jarig meisje genaamd Aliza die lijdt aan Neuroblastoom niet willen vergoeden wanr die behandeling kost maar liefst € 300.000 in duitslandmaar ze kan wel gered worden. ZKA zegt daarop “stel je voor datwij dat gaan vergoeden, dan komen er straks nog meer kindjes die die behandeling willen! Jastel je voor dat kan toch niet, dat die kindjes willen overleven.
  Wat een stelletje schoften zijn het daar bij ZKA, wel winst willen maken maar niet betalen voor de zorg waarmee je de levens kunt redden van kinderen. Pure hufters zijn het. Wat is het nut van winst maken terwijl je kinderen gewoon laat sterven die wel geredkunnen worden. Winst is bij hun belangrijker als levens redden en dat terwijl ze een zorgverzekerings maatschappij zijn. Het zou strafbaar moeten zijn om voor die maatschappijen winst te laten maken als blijkt dat ze hetredden ban een mensen leven bewust iet hebbengeprobeerd te redden door het bewust niet vergoeden van de behandeling. Dood door schuld en grove nalatigheid zou deze ZKA ten laste geleg moeten worden.

 • Premie33333
  Service11111
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: ok

  Service: zeer slecht. niet werkende website. craches van server.

  Vergoedingen/declaratie: kunnen niet ingediend worden, daar website steeds crashed

  Aanvullende verzekering: –

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken