VvAA

 • 33333
 • 55555
 • 44444
 • 44444

Als ledenorganisatie van en voor zorgprofessionals weet VvAA perfect wat als zorgprofessional nodig hebt in een zorgverzekering. De zorgverzekering van VvAA is hier volledig op afgestemd en ook exclusief toegankelijk voor leden. Hierdoor kunnen onder andere hoge collectieve kortingen bekomen worden zodat de premies zeer betaalbaar zijn voor de verzekerden.

Premie 2012: € 100,74                                        Vrije zorgkeuze: Ja

lees meer »

Natura of restitutie

VvAA biedt volledige vrijheid op het gebied van zorgverlening. Je kiest zelf welke zorgverlener je wilt en medicamenten je neemt. Wanneer je een nota declareert, zorgt VvAA voor een zeer snelle afhandeling. Hierbij kan je tellen op een maximum van vijf werkdagen. Op die manier hoef je zelf niet gedurende weken torenhoge rekeningen voor te schieten.

Pakketten op maat

Er zijn heel wat aanvullende pakketten te vinden bij VvAA waaronder enkele unieke pakketten voor mensen binnen deze branche. Zo kan je kiezen voor een wachtkamerpakket waarbij je patiënten ook voordelen kennen, een zorgversneller om snel weer op de been te zijn na een ingreep en een privé pakket om jezelf van privacy te verzekeren na een operatie. Daarnaast zijn er een reeks aanvullende verzekeringen om uit te kiezen die variëren in dekkingsgraad en kan je kiezen voor een tandartsverzekering.

Service

Doordat VvAA branchespecifiek is, kan je genieten van dienstverlening die geheel op jouw leven gericht is. Daarnaast is er zorgbemiddeling mogelijk, krijg je bij een geboorte een kraampakket en is er een gratis begeleiding en bemiddeling voorzien door je VvAA consulent.

Online mogelijkheden

Binnen de online module zijn er heel wat mogelijkheden. Naast inzage in de voorwaarden van je polis, heb je ook de mogelijkheid om wijzigingen en aanvulling door te voeren. Een declaratie kan eveneens via het systeem worden aangevraagd en verder opgevolgd.

Tags: ,

One Customer Review

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Iets bovengemiddeld

  Service: Erg goede service aan de telefoon; vriendelijk en adequaat

  Vergoedingen/declaratie: Tot nu toe alles vergoed gekregen

  Aanvullende verzekering: Alleen tand +, prima dekking

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken