VGZ via United Consumer

 • 3.553.553.553.553.55
 • 3.913.913.913.913.91
 • 3.453.453.453.453.45
 • 3.73.73.73.73.7

United Consumer probeert consumenten te verenigen om zo goedkopere premies te krijgen in verschillende sectoren: Energie, autoverzekering, bellen en tanken, maar dus ook in de zorg zijn ze actief. Zo bieden ze een mooie deal voor zorgverzekeraar VGZ aan. Als je via United Consumer een zorgverzekering afsluit kunnen hun korting regelen omdat je met dan met een grote groep bent. Dit betekent voor jou een goedkopen en betrouwbare verzekering voor een goede prijs.

Premie 2012: € 97,42                                           Vrije zorgkeuze: Ja

lees meer »

Prijs/cadeau

Je kunt er ook voor kiezen om je korting op je zorgpolis om te wisselen voor een leuk cadeau. Het ligt er dan aan voor hoeveel mensen je een verzekering afsluit en voor hoeveel jaar je je korting wilt inwisselen. Je kunt er dus ook voor kiezen om 2 jaar korting in te leveren, als je dan toch na 1 jaar wilt overstappen kan dat wel, maar moet je dat deel van je korting alsnog betalen.

VGZ

Sluit je een verzekering af via United Consumers dan is de prijs lager, maar de service blijft hetzelfde. Je komt gewoon bij VGZ terecht en wordt niet anders behandeld dan andere. VGZ vindt het vooral belangrijk dat je zelf kunt kiezen, maar daarvoor wel goed advies krijgt.

12 Customer Reviews

 • Premie33333
  Service11111
  Vergoedingen11111
  Aanvullendn.v.t.

  Premie: op zich tov de toch al te hoge premies in heel t land prima

  Service: zeer slecht, ben eind 2011 minder valide geraakt en heb met veel pijn en moeite verg

  Vergoedingen/declaratie:

  Aanvullende verzekering:

 • Premie55555
  Service33333
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: De premie is heel voordelig, het ligt eraan of je een cadeau erbij kiest, anders is het de voordeligste premie van het land.
  Service:De Service gaat gewoon via VGZ zelf, en is vergelijkbaar met andere verzekeraars (eigen internet account). Verder nog niet echt nodig gehad
  Vergoedingen/declaratie:
  Nog niet nodig gehad
  Aanvullende verzekering:
  Ik heb geen aanvullende verzekering, heb liever een goedkope premie, dan een pakket die ik niet gebruik

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: is zeker te doen. vooral met het geld dat je kan sparen via United Consumers….dat loopt aardig op en voordat je het weet heb je een harstikke leuk bedrag opgespaard.

  Service: prima!

  Vergoedingen/declaratie: VGZ is harstikke snel met uitkeren van declaraties.

  Aanvullende verzekering: ik heb het gezin-pakket. Past prima bij ons.

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: 293,- tbv van gezin met 3 personen (2 volwassenen en 1 kind van 2)

  Service: Goed, we hebben er tot nu toe, gelukkig, weinig gebruik van hoeven te maken muv van wat kleine kuurtjes voor onze dochter. DMV een eigen account heb ik gemakkelijk en snel een overzicht van de uitgaven, maar ook van mijn saldo. Aan het einde van elk jaar is er een mooi overzicht van mijn gas en energie verbruik en de daarbij behorende kosten.

  Vergoedingen/declaratie: Gaan na declaratie vrij snel terug gestort worden, al blijft het verzekeren van ziekte kosten niet goedkoop. Fijn is dat ik, al jaren, via UC, ongemerkt een potje opbouw. Ik vergeet soms dat ik dit doe waardoor er toch een leuk bedrag extra is. Ook tanken (wanneer mogelijk) en gas en energie hebben wij via UC afgesloten.

  Aanvullende verzekering: De meest uitgebreide tand verzekering, niet goedkoop maar dat is overal, en daarbij zou ik niet voor de kosten van een onverwachte noodreparatie na een ongeval willen komen te staan.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:de prijs zit een beetje in de middenmoot

  Service:word altijd netjes en snel geholpen als er iets is

  Vergoedingen/declaratie:worden duidelijk en netjes afgehandeld

  Aanvullende verzekering:nette dekking voor de meeste dingen

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: 153 euro incl. aanvullende verzekering

  Service: Nette service, goed bereikbaar, duidelijke uitleg

  Vergoedingen/declaratie: met gemak zonder rompslomp declareren

  Aanvullende verzekering: Lekker uitgebreid voor ons allen!

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Ik krijg iedere maand een lekker bedragje terug via United Consumers. Helemaal top!

  Service: Ik word altijd netjes geholpen en goed te woord gestaan bij eventuele vragen.

  Vergoedingen/declaratie: Vergoedingen en declaraties worden naar mijn inziens vlot afgehandeld. En als er iets niet klopt wordt het snel in behandeling genomen.

  Aanvullende verzekering: Voorheen had ik het Gezin pakket. Super aanvulling.

 • Premie22222
  Service33333
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: een maandelijkse premie van 153,20 is vrij duur vind ik, maar het is wel een totaal pakket, dus inclusief aanvullende verzekering. Voor een alleenstaande ouder met parttime baan is het eigenlijk niet te betalen. Gelukkig spaar ik via United Consumers maandelijks een klein bedrag en laat ik dat na een jaar uitbetalen.

  Service: De Service is redelijk, telefoniste doen wel hun best om je te helpen, maar vaak geen vrolijke stem aan de lijn, lange wachttijd voordat je iemand hebt.

  Vergoedingen/declaratie: Er wordt steeds minder vergoed, gedeeltelijk of helemaal, maar dat is overal zo denk ik. Baal vaak van die eigen bijdrage, je betaald al genoeg!!

  Aanvullende verzekering: Had ik nodig voor de beugel van mijn zoon en ook voor fysiotherapie. De beugel is bijna klaar en bijna volledig vergoed. Fysio wordt steeds minder. Voor de rest weinig aanspraak op gemaakt.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: 10% korting via united consumers

  Service: telefonisch goed bereikbaar. Duidelijk antwoord

  Vergoedingen/declaratie: zeer tevreden. Een keer een fout gelijk door vgz rechtgezet

  Aanvullende verzekering: ruim op maat

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: ik betaal erg veel geld voor mijn zorgverzekering, namelijk ruim 140 euro, bijna zoveel als Frances. Volgens mij heeft hij ook een tandverzekering, zo ik zelf niet doen, gewoon sparen voor dat soort dingen. Mar voor dat bedrag heb je inderdaad een zeer totaal pakket met alle aanvullende zorg die je nodig hebt. Ik ben niet van plan om over te stappen wel ga ik binnenkort verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken, je weet maar nooit, als het elders veel goedkoper is, is het misschien een overstapje waard.
  Service: de service bij united consumers is prima vind ik, nauwelijks wachttijd en een vriendelijke klantenservice. De producten die united consumers (via VGZ) regelt zijn van hoge kwaliteit, je bent echt tegen een groot pakket aan zorg verzekerd.

  Vergoedingen/declaratie: ik probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van mijn zorgverzekering, zo heb ik een gehoorapparaat en daarvoor met ik volledig verzekerd. Ik 2010 had ik een scheurtje tijdens onze skivakantie in Oostenrijk in mijn meniscus, ik moest daarvoor naar het ziekenhuis in Oostenrijk. Gelukkig werd alles helemaal vergoed door de zorgverzekering, zonder problemen, daar ben ik heel blij mee. Mijn vrouw kan zelfs voor 700 euro per jaar epilatie laten doen!

  Aanvullende verzekering: zoals ik al zei, het Plus pakket van united consumers is erg uitgebreid, maar redelijk aan de prijs. Maar ik vind dat de basisverzekering echt niet genoeg vergoed. Zeker voor mensen die al wat ouder zijn…

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: De premie is overal eigenlijk te duur.

  Service: Als ik bel naar de klantenservice wordt ik tot nu toe steeds snel en goed geholpen. De mensen hebben de kennis over de verzekeringen

  Vergoedingen/declaratie: Dit loopt automatisch bij mij echt super

  Aanvullende verzekering: Er zijn een aantal opties. Er is voor iedereen wel wat

 • Premie:
  heel goed, een van de goedkoopste
  Service:
  Snel en accuraat geen lange wachtijden
  Vergoedingen/declaratie:
  Vergoedingen lopen via de verzekering gaat buiten UC om, maar tot nu toe prima, wel controleren
  Aanvullende verzekering:Aanvullend plus TOP.

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken