Trias Univé

 • 33333
 • 55555
 • 44444
 • 55555

Trias Univé is sinds 1 oktober verdergegaan onder de naam VGZ. Vanzelfsprekend wijzigt dit niets aan het karakter van de zorgverzekeraar en kun je nog steeds genieten van het maatwerk en de voordelen die Trias Univé te bieden had. Univé Zekur is de jongerenverzekering van Univé en laat zich kenmerken door zeer lage premies. Deze worden verkregen door een prima beleid waarin zorgaankoop centraal staat, maar ook de online mogelijkheden die heel wat administratiekosten vermijden.

Premie 2012 Trias Univé: € 108,25 / 112,25
Vrije zorgkeuze: Nee / Ja

Premie 2012 Univé Zekur: € 92,50
Vrije zorgkeuze: Nee

lees meer »

Natura of restitutie

Bij Trias Univé en Univé Zekur kun je zowel een natura als een restitutiepolis afsluiten. Concreet wil dit zeggen dat je ervoor kan kiezen om geheel vrij te zijn in de keuze van je zorgverlener of om zorgverleners te kiezen waarmee een afspraak is gemaakt. Een voordeel van deze tweede is dat je de betalingen rechtstreeks kan laten regelen zonder dat je zelf een nota te zien krijgt.

Pakketten op maat

Trias Univé biedt maatwerk en dat uit zich in tal van aanvullende verzekeringen en pakketten die afgestemd zijn op je levensfase. Daarnaast zijn natuurlijk ook tandartsverzekeringen mogelijk. Univé Zekur is op zichzelf een pakket op maat gezien het volledig gericht is op jongeren en hun specifieke behoeftes. Maar ook daar is er de keuze tussen basis, aanvullend en/of tandartsverzekeringen.

Service

Van adviseren tot zorgbemiddeling, Trias Univé staat garant voor een goede en kwalitatieve service. Binnen Univé Zekur zijn er tal van diensten die volledig afgestemd zijn op jongeren. Zo kan je gebruik maken van een pil express, een vakantiedokter, internetapotheek, gezondheidslijn en nog meer.

Online mogelijkheden

Trias Univé biedt een online module waarin je polis beschikbaar is om te consulteren, wijzigen of aan te vullen. Verder is er heel veel informatie online beschikbaar. Een verzekering van Univé Zekur kun je volledig online afsluiten.

Tags: , , ,

One Customer Review

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie: Je betaald niet meer dan bij de meeste andere zorgeverzekeringen.

  Service:De service is top! Je hoeft niet lang te wachten voor je iemand spreekt.Je wordt vriendelijk en kundig te woord gestaan, men neemt de tijd om zaken uit te leggen of op te zoeken. De klant is nog echt koning.
  Vergoedingen/declaratie: De afhandeling van de declaraties verlopen vlot en zijn duidelijk. De percentages van de dekking is goed in vergelijking met andere zorgverzekeraars

  Aanvullende verzekering: de site van unive is erg duidelijk zodat je makkelijk een keuze kan maken uit de aanvullende verzekeringen.Als je daar goed naar kijkt haal je de extra premie makkelijk uit de extra vergoedingen. Mijn ervaring met de aanvullende verzekering van unive is erg goed. De solo-apparatuur voor mijn slechthorende dochter werd zonder meer vergoed terwijl unive dat volgens de letter niet had hoeven doen!

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken