Tips voor het schrijven van een ervaring

Heb jij ervaring met een zorgverzekeraar en wil je dit graag delen met de rest van Nederland? Laat dan nu jouw reactie achter op Zorgverzekering Vergelijken.net. Hierdoor maak je automatisch kans op de nieuwe smartphone Samsung Galaxy S3 en op een cashback van je zorgpremie.

Waarop beoordelen?

Als eerste vragen we je een viertal categorieën te beoordelen met een tot 5 sterren.

Premie: ben jij tevreden met de zorgpremie die jij iedere maand moet betalen aan de verzekeraar. Is deze te hoog, laag of normaal?

Service: in hoeverre is de zorgverzekeraar te bereiken en zijn zij moedwillig om jou te helpen?

Vergoedingen: hoe is de vergoeding bij de door jouw verleende zorg? Ben je tevreden met het percentage wat wordt gedekt of juist helemaal niet?

Aanvullend: bijna iedereen maakt gebruik van aanvullende verzekeringen, maar wat vind je van de mogelijkheden die jouw verzekeraar hierin biedt? Dit met betrekking tot de kwaliteit versus prijs/premie.

Tips

Geef een mening over jouw zorgverzekeraar per bovenstaande categorie en voeg eventueel nog extra opmerkingen toe. Geef ook – indien gewenst – jouw huidige premie op met eventueel de aanvullende pakketten. Zo kunnen de bezoekers onderling vergelijken waar en wanneer de premie het meest voordelig is.

Als je positief bent over een verzekeraar horen we dat graag, maar ditzelfde geldt ook voor negatieve ervaringen. Eerlijkheid duurt het langst.

No Customer Reviews

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken