TakeCareNow!

 • 3.83.83.83.83.8
 • 4.24.24.24.24.2
 • 3.83.83.83.83.8
 • 44444

TakeCareNow! Is het jongerenlabel van Agis zorgverzekering dat als grootste voordeel heeft dat je alles online kunt regelen. Hierdoor moet je nooit de deur uit om inzage, aanvullingen of wijzigingen te krijgen in je polis. Daarnaast is TakeCareNow! Een zeer betaalbare zorgverzekering, wanneer je bij bepaalde sociale media bent aangesloten, krijg je bovendien nog een extra korting op je premie.

Premie 2012: € 99,67                                    Vrije zorgkeuze: Nee

lees meer »

Natura of restitutie

TakCareNow! Werkt met een restitutiepolis en geeft je bijgevolg vrije keuze in zorgverlener. Doordat je alles online kunt regelen, zal een declaratie van je nota’s altijd heel snel gebeuren en ben je dus vergoed voor je het weet. Zo moet je nooit op lange termijn betalingen voorschieten.

Pakketten op maat

Naast de basisverzekering zijn er drie aanvullende verzekeringen en een tandartsverzekering mogelijk. De aanvullende verzekeringen beginnen met een klein extra pakket en lopen dan op tot een totaalpakket. Zeker wanneer je het aanvult met de tandartsverzekering, kan je een zeer sluitend pakket samenstellen dat nagenoeg alle zorg zal vergoeden die je nodig hebt.

Service

TakeCareNow! Heeft heel wat online dienstverlening te bieden. Eerst en vooral vind je heel wat informatie die betrekking heeft op de algemene gezondheid. Maar ook zijn er online deskundigen die je kunt raadplegen. Wie zich zelf graag verdiept in zijn aandoening kan de medische encyclopedie raadplegen of de geneesmiddelenatlas. Geneesmiddelen bestellen gaat dan weer via de online apotheek. Ook hulpmiddelen voor diabetes kan je online vinden of je kunt op zoek naar een goede zorgverlener. Heb je een afspraak met een arts of specialist, dan loont het om eerst de module voorbereid naar de specialist door te nemen. Als laatste zijn er nog enkele kortingsregelingen voor brillen, condooms, gezondheidscursussen en geneesmiddelen.

Online mogelijkheden

TakeCareNow! Is een jongerenverzekering en speelt dus ook helemaal in op de jongeren hun leefwereld. Eén voorbeeld hiervan is de module waarmee je verzekering volledig online beheerd kan worden.

Tags: ,

5 Customer Reviews

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  Laag, en dat is mooi

  Service:
  Simpel Online.

  Vergoedingen/declaratie:
  Snel, dat is goed

  Aanvullende verzekering:
  Prima

 • Premie22222
  Service44444
  Vergoedingen22222
  Aanvullend44444

  Premie: ik ben overgestapt van Agis naar TakeCareNow! Met de belofte van veel lagere kosten. De premie die ik nu betaal is bijna gelijk aan mijn eerdere verzekering.

  Service: Ik heb een aantal keren met problemen gebeld en ik kreeg keer op keer mensen aan de lijn die me erg graag wilde helpen en met me meedachten. Een groot pluspunt dus!

  Vergoedingen/declaratie: Dit is een van de oorzaken van de problemen waarmee ik gebeld heb. Ik heb bijna een paar maanden zitten wachten op een declaratie die meerdere malen niet goed doorgevoerd was. De service was, zoals ik eerder al zei, erg goed. Ik heb helaas tot op heden mijn declaratie niet ontvangen.

  anvullende verzekering: Ik heb geen ervaring met een aanvullende verzekering. TakeCareNow! Biedt volgens mij wel veel mogelijkheden tot aanvullende verzekeringen.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie:Ik betaal 137 euro aan premie per maand. is wel aanvullend 2 met tand 500.. wat betekend dat ik max 75% tot 500 euro kan declareren (tand). ik vind dat het toch nog te duur is, omdat ik geen brieven krijg, alles digitaal is. en toch ook niet zo veel doe. ik betaal omdat het moet.

  Service: is wel makkelijk. ik kan alles regelen via internet. inloggen met je digID en je kan alles regelen, wijzigen en inzien.

  Vergoedingen/declaratie: zoals ik al zei, zolang je je premie hoog houdt zijn je vergoedingen ook best te doen.

  Aanvullende verzekering: take2 (midden-aanvullend) en tand500.
  is goed te doen, ik ga vaak naar de tandarts, omdat ik dat belangrijk vindt, daarom heb ik ook de hoogste aanvulling voor mijn tand genomen. en dat take2 moet nog precies kijken wat ik allemaal vergoed krijg, sommige dingen worden maar 1x vergoed voor de duur van je polis zoals gehoorbescherming. en sommigen om de zoveel jaar. maar ik krijg wel mijn 50 condooms per jaar gratis. 😉

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend33333

  Premie: ik ben student en heb een zorgverzekering bij TakeCareNow, omdat ik nauwelijks gebruik maak van zorg heb ik een vrijwillig eigen risico van 500 euro boven op de standaard eigen risico van 220 euro. Daarom betaal ik slechts 78,42 euro per maand! Dat is echt niks. Een aanvullende zorgverzekering heb ik echt niet nodig. Ik weet eigenlijk niet of er nog goedkopere zorgverzekeringen bestaan, maar volgens mij is TakeCareNow een van de goedkoopste van Nederland en voor studenten zeker aantrekkelijk. Als je meer zorg nodig heb kun je dat makkelijk aangeven op de website, een vriend van mij heeft lenzen en kan zich voor een bepaald bedrag laten verzekeren, zodoende hoeft hij niet het hele bedrag voor die lenzen op te hoesten.

  Service: wat ik echt ideaal vind is dat je op internet kunt zien wat de verwachte wachttijd is van de telefonische klantenservice, je kunt zelfs zien hoeveel mensen er wachten en bellen. Tot nu toe ben ik altijd zeer snel geholpen, ook werd een correct antwoord gegeven op de vragen die ik had. Gewoon top! Als je toch in de wacht staat voor meer dan 5 minuten wordt er aangeboden je terug te bellen op een ander tijdstip naar keuze. Verder is de website van TakeCareNow ook zeer overzichtelijk ingedeeld, een kind kan de was doen.

  Vergoedingen: ja, eerlijk gezegd heb ik nog niet vaak gedeclareert, dit gaat echter wel zeer gemakkelijk via Mijn TakeCareNow (gewoon inloggen met DigiD). Geen gedoe met post enzo, alles verloopt digitiaal. Voor oude oma’s misschien wat lastig, voor studenten en jongeren gewoon toppertje.

  Aanvullende zorgverzekeringen: lekker studentikoos: geen aanvullende zorgverzekering, ook niet nodig. Kost alleen maar een hoop centen, studeren is al zo duur!

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie: TakeCareNow is goedkoop! Ik betaal nog geen 100 euro per maand voor mijn zorgverzekering met een eigen risico van 220 euro. Als gezonde student kun je inderdaad je premie nog verder verlagen, maar ik vind dat zelf een beetje risky, stel dat je opeens toch een belangrijke behandeling nodig hebt dan moet je eerst 720 neertellen… Veel geld! Volgend jaar gaat het eigen risico nog verder omhoog, dan wordt het pas duur. Gelukkig krijg ik zorgtoeslag, dat scheelt weer.
  Service: de verzekeraar die onderdeel is van Agis richt zich echt op jongeren, dat straalt de hele website uit, ze hebben facebook en twitter. Zag laatst dat ze ook een weblog hebben, best handig want hierop staan soms best leuke facts en handige tips. Alle service verloopt via het internet, online, vrijwel geen post e.d. Toch is de communicatie tussen mij en de zorgverzekeraar gewoon goed. Belangrijke event of nieuws worden op de juiste manier naar je doorgespeeld.
  Vergoedingen/declaraties: de vergoedingen die ik heeeel soms moet doen zijn tot nu toe altijd vergoed. Maar normaal gesproken loopt alles automatisch, je hoeft dan zelf niet te declareren. Let wel even op als je voor stage naar het buitenland gaat, dan zou ik even een reisverzekering afsluiten, kan ook via Agis of takecarenow.
  Aanvullende verzekering: die heb ik niet nodig denk ik, misschien dat ik even ga kijken of ik voor de tandarts een aanvullende verzekering moet afsluiten, want daar maak ik zo nu en dan gebruik van en moet ik zelf betalen. Al met al ben ik gewoon erg tevreden over TakeCareNow, ik hoop dat ze in 2013 verder gaan stunten met prijzen voor de premie!

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken