SIZ

  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings

SIZ is vanaf januari 2012 verder gegaan onder de naam VGZ. In principe wijzigt er niet echt iets aan de zorgverzekering of de visie van SIZ. Enkel de naam zal anders zijn. SIZ staat nog steeds voor verzekeringen op maat, keuze en service. Dit valt vooral op door de vele keuzemogelijkheden die je krijgt wanneer je bij SIZ een verzekering wilt afsluiten. Ook de pakketten op maat getuigen van een doorgedreven persoonlijke aanpak.

lees meer »

Natura of restitutie

Zowel een natura als een restitutiepolis worden aangeboden. Welke polis je kiest, bepaal je geheel zelf. Afhankelijk van wat je belangrijk vindt, kies je beter voor natura of beter voor restitutie. Heb je een vaste arts en wil je daar niet van afwijken, dan is restitutie wellicht de betere keuze voor jou. Je kijkt wel best even na of je arts niet gecontracteerd is bij SIZ vooraleer je beslissing te maken.

Pakketten op maat

Zoals gezegd zijn er tal van pakketten op maat bij SIZ. SIZ is zich er bewust van dat elke fase in je leven een andere aanpak op het gebied van zorg vereist. En daar zijn de verzekeringen volledig op afgestemd. Er zijn totaalpakketten die je kunt afsluiten voor jongeren, gezinnen, 50 plussers en mensen die in verwachting zijn. Los daarvan zijn er ook de standaard aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekering.

Service

Service is geen lege huls bij SIZ, van zorgadvies en zorgbemiddeling tot informatie over allerhande mogelijke aandoeningen zijn snel en makkelijk beschikbaar. Hiermee biedt SIZ zijn klanten meer dan louter verzekeringen.

Online mogelijkheden

Binnen SIZ is het mogelijk om in te loggen op een persoonlijke account. Hiermee heb je toegang tot je polis en kan je dingen wijzigen, aanvullingen nemen en zaken nakijken.

Tags: ,

No Customer Reviews

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken