Pro Life

 • 55555
 • 55555
 • 55555
 • 55555

Pro Life is een zorgverzekeraar die vanuit een christelijke levensvisie werkt en deze lijn wil doortrekken in zowel service als zorg. Dit wil zeggen dat zij een zorg wil bieden die kwalitatief is en toch betaalbaar. Daarnaast verzekert zij geen onchristelijke zorg zoals abortus of euthanasie, gezien levensbeëindiging niet past binnen de christelijke gedachte. De zorgverzekering van Pro Life denkt zorg die medisch-ethisch verantwoord is en niet zozeer enkel medisch mogelijk.

Premie 2012: € 108,25 / 108,75
Vrije zorgkeuze: Nee / Ja

lees meer »

Natura of restitutie

Bij Pro Life kun je kiezen voor een ‘schone’ polis volgens het naturaprincipe of een ‘schone’ polis volgens het restitutieprincipe. Dit ‘schoon’ zijn van de polis houdt in dat alle levensbeëindigende ingrepen eruit verwijderd zijn, evenals geslachtsveranderingen. Verder blijven de regels voor een natura of restitutiepolsis hetzelfde als bij een andere verzekeraar. Bij de naturapolis krijg je een overzicht van alle aangesloten christelijke zorgverleners.

Pakketten op maat

De zorgverzekering van Pro Life is een pakket op maat van de christen. Dit uit zich in de eerste plaats door de ‘schone’ polis, maar ook door de voorkeur voor een christelijke zorgaanbieder. Naast de basisverzekering zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk en een tandartsverzekering.

Service

Service wordt erg hoog in het vaandel gedragen door Pro Life. In de eerste plaats kan je online een zorggids inkijken die heel wat informatie bevat. Daarnaast krijg je een vertrouwensarts en een zorgcoach wanneer je een verzekering neemt bij Pro Life. Hier kun je terecht met medische vragen en dilemma’s, maar ook wanneer je zorgbemiddeling nodig hebt of hulp om een goede zorgaanbieder te vinden.

Online mogelijkheden

Online is er informatie te vinden over de zorgverzekeringen en visie van Pro Life op zorg. Via een handige zoekfunctie kan je snel en eenvoudig een zorgaanbieder vinden die bij Pro Life gecontracteerd is. Een login brengt je naar je eigen account waar je inzage hebt in je polis.

Tags: ,

One Customer Review

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie:

  Service:

  Vergoedingen/declaratie:

  Aanvullende verzekering:

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken