OZF Achmea

  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings

OZF Achmea is een eenvoudige en no-nonsense verzekeraar die je niet overlaad met al te veel keuze of mogelijkheden, maar wel alles in huis heeft wat nodig is. Enerzijds is er de basisverzekering zoals die door de overheid is bepaald en anderzijds zijn er aanvullende verzekeringen en een tandartsverzekering voor wie dit wenst. Hiermee zorgt OZF Achmea voor voldoende keuze zonder overdadig te zijn.

Premie 2012: € 109,00                                  Vrije zorgkeuze: Nee

lees meer »

Natura of restitutie

De verzekering van OZF Achmea is een naturapolis. Vanzelfsprekend kan je bij OZF Achmea, net zoals bij andere naturapolissen, nog steeds kiezen om toch je eigen zorgverlener te verkiezen en niet één van de gecontracteerde zorgaanbieders, maar dat is niet de bedoeling van een naturapolis en niet erg voordelig. Bij een zorgverlener waarmee geen afspraak is gemaakt, kan het dat je slechts een deel van de kost vergoed krijgt of zelfs helemaal niets.

Pakketten op maat

OZF Achmea biedt niet echt pakketten op maat aan. Enerzijds is er de basisverzekering, anderzijds twee types aanvullende verzekering en één type tandartsverzekering. Je kiest dus voor absoluut minimum, een kleine of grote aanvulling en tandzorg of niet.

Service

Op gebied van service scoort AZF Achmea behoorlijk hoog voor een verzekeraar die verder heel basis blijft. Zo bieden zij advies omtrent gezond leven en informatie per zorgsoort aan online. Ook een module om snel een zorgverlener te vinden, zorgbemiddeling en een second opinion behoren tot de dienstverlening van AZF Achmea. Als laatste is er nog een alarmcentrale waar je terecht kunt met al uw vragen en die je ook kunt consulteren wanneer zorg in het buitenland nodig is.

Online mogelijkheden

AZF Achmea heeft geen online mogelijkheden wanneer het om het inkijken van je eigen polis gaat. Er is wel een contactformulier dat je kunt gebruiken en een ton aan informatie die je gratis kunt downloaden.

Tags: , ,

One Customer Review

  • […] OZF Achmea ervaringen | Zorgverzekering Vergelijken 2013 – OZF Achmea is een eenvoudige en no-nonsense verzekeraar die je niet overlaad met al te veel keuze of mogelijkheden, … De verzekering van OZF Achmea is een naturapolis. […]

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken