Meeùs

  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings

Meeùs biedt particuliere en collectieve zorgverzekering op maat. Via de collectieve zorgverzekering kunt u medewerkers aan u binden door hen te voorzien van een hoogwaardige verzekering. Ook voor particulieren is zijn er verschillende zorgverzekeringen: voor jongeren, gezinnen en ouderen. Deze zorgverzekeringen worden aangeboden tegen een scherpe prijs en zijn op maat gesneden.

Premie 2012: €97,75                                          Vrije zorgkeuze: Gedeeltelijk

lees meer »

Prijs en kwaliteit

Meeùs heeft jaren ervaring en kennis zodat u goed wordt geholpen bij het kiezen van de juiste zorgverzekering. Daarnaast kan een collectieve zorgverzekering veel korting opleveren voor de basisverzekering en aanvullende verzekering. Verder is ook de dekking beter.

Meeùs heeft een eigen zorgverzekering genaamd: de Goed in Zorg polis. Deze staat bekend om kwalitatieve en complete vergoedingen. Verder biedt de Goed in Zorg polis diverse extra’s, zoals ruime dekkingen voor vergoedingen van fysiotherapie en geneesmiddelen.

Afhandeling

Afhandeling van declaraties, vragen, etc. verloopt simpel online via de website van Meeùs. Meeùs streeft naar snelle afhandeling van declaraties en bemiddeld in wachttijden.

Aanvullende verzekeringen

Hoewel het basispakket relatief compleet is, is het soms van belang een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Bij Meeùs is er keuze uit vier aanvullende zorgverzekeringen voor ieder zijn persoonlijke zorgbehoefte. Voor deze aanvullende verzekering is er vaak sprake van collectiviteitkorting.

One Customer Review

  • hallo een vraagje.ik ben 49 jaar.sinds vier jaar zit ik in een roostlel ik ben nu te zwaar.ikweeg ongeveer 90 kilo en ben 168 lang.ik heb al zo veel gebruikt.ik weet het niet meer.ik kijk niet zo graag in de spiegel en op een foto sta ik ook niet graag.weet jij wat ik nog kan doen?groetjes yvonne

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken