Kruidvat

  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings

Kruidvat staat voor scherpe prijzen, extra voordeel en keuze. Dit uit zich ondermeer door punten op je voordeelkaart wanneer je een zorgverzekering bij Kruidvat afsluit. Daarnaast biedt Kruidvat een competitieve prijs aan en zijn er verschillende aanvullende pakketten om uit te kiezen. Alles is telefonisch of per internet te regelen wat het gebruikscomfort nog eens verhoogt.

Premie 2012: € 100,91                                  Vrije zorgkeuze: Ja

lees meer »

Natura of restitutie

Kruidvat past een restitutiepolis toe en laat je dus een vrije keuze van zorgaanbieder. Dit heeft als voordeel dat je geen enkele beperking hebt wanneer je op zoek gaat naar de zorg die jou het beste ligt. Aan de andere kant houdt het wel in dat facturen van zorgaanbieders die geen afspraak hebben met Kruidvat naar jou toegestuurd worden en je ze zal moeten voorschieten. Natuurlijk kun je ze wel declareren bij Kruidvat.

Pakketten op maat

Kruidvat biedt een pakket op maat voor jongeren aan, maar ook binnen de andere zorgverzekeringen zijn er heel wat opties. Zo zijn er maar liefst vijf aanvullende verzekeringen, die steeds iets meer dekkend zijn, en kan je ook op het gebied van tandzorg een keuze maken tussen een verzekering met een beperkte dekking of een zeer complete verzekering. Op deze manier stel je eigenlijk zelf een pakket op maat samen door de juiste zaken te combineren.

Service

Een uitmuntende klantendienst is telefonisch bereikbaar en kan een antwoord bieden op al je vragen betreffende de zorgverzekering van Kruidvat. Ook op de website vind je heel wat informatie terug die je kunt verder helpen. Een vergelijkingsmodule of pakketvergelijker helpt je bij het vinden van het ideale pakket.

Online mogelijkheden

Online kun je gebruik maken van het contactformulier om een verzekering aan te vragen of wijzigingen te laten uitvoeren. Daarnaast is er een volledig overzicht van de vergoedingen beschikbaar op de website. Een login voor waarmee je een eigen polis kunt consulteren, biedt Kruidvat niet aan.

Tags: ,

No Customer Reviews

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken