Kettlitz Wulfse

  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings

Kettlitz Wulfse – voorheen Kettlitz en Deenink – staat voor comfort en maatwerk. Zij doen het zoekwerk voor jou zodat je de ideale zorgverzekering krijgt aan de meest interessante prijs. Kettlitz Wulfse zoekt op de hele markt naar het combinatiepakket dat bij jou past. Doordat zij als tussenpersoon optreden hoef je ook niet zelf bij verschillende verzekeraars af te sluiten en dus verschillende contacten te onderhouden. Jij neemt gewoon een verzekering bij Kettlitz Wulfse.

Premie 2012: onbekend                                  Vrije zorgkeuze: onbekend

lees meer »

Natura of restitutie

Bij Kettlitz Wulfse zijn er twee keuzes. Enerzijds is er een basisverzekering volgens het restitutieprincipe waarbij je vrije keuze hebt van zorgaanbieder, maar wel alle nota’s moet voorschieten, anderzijds is er de gemengde polis waarbij je deels kunt opteren voor natura en deels voor restitutie. Dit houdt in dat er aangesloten zorgaanbieders zijn waarbij je niets moet voorschieten, maar nog steeds ene behoorlijke vergoeding krijgt wanneer je een andere zorgaanbieder kiest.

Pakketten op maat

Kettlitz Wulfse biedt maatwerk. Dit doen ze door twee basisverzekeringen aan te bieden en vier types aanvullende verzekeringen. Een adviseur bepaalt samen met jou wat belangrijk is en wat je exact nodig hebt. Door de collectieve aanpak blijven de maandelijkse premies steeds zeer scherp. Een extra aanvulling voor de beste verpleging is mogelijk op gebied van tandzorg zijn er wel vier verschillende verzekeringen mogelijk.

Service

Doordat je voor maatwerk kiest, krijg je steeds een persoonlijke benadering van een adviseur. Deze service is dan ook één van de sterkste kanten van Kettlitz en Deenink. Dit aanspreekpunt kun je in een tweede instantie ook steeds gebruiken wanneer je vragen hebt of veranderingen in je situatie die een aangepast pakket vergen.

Online mogelijkheden

Online kun je alle nodige formulieren, informatie en brochures terugvinden. Via een contactformulier kan je vragen stellen aan je adviseur. Een module waarbij je inlogt op een account met persoonlijke gegevens is nog niet actief.

Tags: ,

No Customer Reviews

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken