IZA-Cura

  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings

IZA-Cura staat voor een ruime verzekering voor een aangenaam lage prijs. Dit doet IZA-Cura door een ruime basisverzekering aan te bieden die je al dan niet via een collectief kunt afsluiten en naar keuze aanvullen met extra pakketten. Bovendien voert IZA-Cura voor zijn tandzorg geen medische selecties door zodat niemand uit de boot valt. In verschillende Gemeenten zijn er collectieven voorzien waarbij je kunt aansluiten voor een zeer voordelige prijs.

Premie 2012: € 108,25                                  Vrije zorgkeuze: Nee

lees meer »

Natura of restitutie

IZA-Cura biedt een naturapolis aan. Dit doet de zorgverzekeraar in de eerste plaats omdat ze op die manier een gunstig tarief voor haar premies kan garanderen. Doordat zij met veel zorgaanbieders afspraken heeft, ben je maar licht beperkt bij het kiezen van een zorgaanbieder. Vanzelfsprekend krijg je van IZA-Cura een overzicht van alle zorgaanbieders die gecontracteerd zijn.

Pakketten op maat

IZA-Cura biedt niet echt pakketten op maat aan. Er is een mooie basisverzekering en een mooie aanvullende verzekering die in combinatie zowat alles dekken. Via de Gemeenten zijn er collectieven die alles wat goedkoper maken, maar specifieke pakketten zijn er niet. Of dit nodig is, is maar de vraag wanneer de beide verzekeringen samen een totaalpakket beslaan.

Service

Naast de klantendienst biedt IZA-Cura verschillende extra diensten aan op het gebied van service. Zo is er een gezondheidslijn en gezondheidswebsite waar je terecht kan met vragen over zowel zorg als gezondheid. Ook een vakantiedokter kan gevonden worden via de website. Voor wie het nodig heeft is er een oncologiecoach beschikbaar en mocht je onverhoopt met kanker geconfronteerd worden dan kan je terecht bij het Care for Cancer programma van IZA-Cura.

Online mogelijkheden

Online vind je vooral veel informatie over de diensten en producten van IZA-Cura en een hoop documenten en brochures om te downloaden. Er is geen module waarbij je inzage krijgt in je eigen polis.

Tags: ,

No Customer Reviews

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken