Interpolis

 • 4.394.394.394.394.39
 • 4.174.174.174.174.17
 • 44444
 • 44444

Interpolis staat voor prijs en kwaliteit, maar promoot vooral de zorgverzekering via het collectief van Rabobank. Dit laatste kan zowel voor volwassenen als studenten. Voor deze laatste groep is er zelfs een apart collectief voorzien. Enige voorwaarde is dat je ook aangesloten bent bij Rabobank. Daarnaast biedt Interpolis hulp bij het samenstellen van een pakket op maat.

Premie 2012: € 109,75                                 Vrije zorgkeuze: Gedeeltelijk

lees meer »

Natura of restitutie

Ook Interpolis werkt volgens het naturaprincipe. Om dit systeem zo aangenaam mogelijk te houden voor hun klanten, is met zoveel mogelijk zorgaanbieders een contract afgesloten. Hierbij volstaat het je zorgpas te tonen om zelf geen betalingen te moeten voorschieten. Bij voorkeur maak je ook enkel gebruik van gecontracteerde zorgaanbieders, want kosten bij een andere zorgaanbieder worden niet gegarandeerd vergoed.

Pakketten op maat

Voor studenten wordt een pakket op maat aangeboden aan een scherpe prijs, ontdaan van alle extra’s waar studenten nog geen behoefte aan hebben. Ben je geen student, dan kun je met de zorgwijzer je ideale pakket bepalen. Hierin wordt rekening gehouden met je specifieke situatie en wordt je langs verschillende pakketten geloodst die steeds meer dekking bieden.

Service

Interpolis biedt een opzegservice aan waarbij je een kaartje invult aan de hand waarvan zij dan de opzeg bij je vorige verzekeraar regelen. Daarnaast is er een klantendienst waar je terecht kunt met vragen over je polis. De nodige dienstverlening is aanwezig, maar er zijn weinig extra’s te bespeuren op dit gebied.

Online mogelijkheden

Een online module met login is beschikbaar voor de klanten van Interpolis. Je kan er je gegevens raadplegen en wijzigen indien nodig. Bovendien heb je zo een perfect zicht op je verzekering en de voorwaarden ervan. Bij twijfel kan je ze dus altijd even raadplegen voor je een zorgaanbieder kiest.

Tags: ,

19 Customer Reviews

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  De maandelijkse premie is normaal. Ik heb dan nog wel het voordeel dat ik student ben dus hier en daar nog wel wat korting krijg.

  Service:
  Op het moment dat ik contact zoek met mijn verzekeraar wordt ik zeer snel geholpen/ te woord gestaan. Maar ook helpen zij tot een goede oplossing te komen indien nodig.

  Vergoedingen/declaratie:
  Per situatie afhankelijk, maar ik ben er wel content mee.

  Aanvullende verzekering:
  Veel keuze in de aanvullende verzekeringen.

 • Premie55555
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  De laagste maandpremie die ik kon vinden, tijdens mijn zorgverzekerings-zoektocht, kwam neer op ongeveer 78euro. De actie van Interpolis (Nul euro eigen risico + 2 sterren aanvullend) kwam neer op ongeveer 95 euro maandpremie. Dit was de beste prijs/dekking verhouding die ik kon vinden. Klanten van de Rabobank en studenten kunnen via deze bank een zeer voordelige aanbod krijgen bij Interpolis. Dit aanbod bestaand uit een premie gebaseerd op 300euro eigen risico, voor de prijs van een NUL euro eigen risico + collectiviteit kortingen van 10%. 5 sterren waardering, omdat ik geen betere prijs/dekking heb kunnen vinden.

  Service:
  Over de service heb ik niet veel bijzonders te vertellen. Ik heb ze eenmaal gebeld met de vraagstelling of een afstudeerstudent voor het hele jaar verzekert kon worden met deze actie. Hier kreeg ik vlot antwoord op en bleek het geval te zijn. 3 sterren waardering omdat het iets meer dan neutraal is.

  Vergoedingen/declaratie:
  Declaraties zijn tot nu toe vlot en zonder problemen verwerkt, zowel declaraties die door de behandelaar is opgestuurd, als die ik per post heb gestuurd. De vergoedingen uit de basisverzekering zijn naar mijn mening prima voor de noodsituaties en dergelijke. De vergoedingen voor chronische behandelingen en hulpmiddelen (bv. bril, lenzen en fysio) zijn volgens mij niet slechter of gelijk aan de andere verzekeraars. Vanwege vergelijkbare vergoedingen voor de basisverzekering en een prima dekking voor de noodsituaties: 4 sterren waardering.

  Aanvullende verzekering:
  Zover ik kon opmaken, heeft het geen enkele zin om een aanvullende verzekering af te sluiten. De extra vergoedingen dekken nauwelijks tot niet de extra kosten. Dit leek bij alle verzekeraars, die ik heb bekeken, het geval te zijn.
  De aanvullende tandartsverzekering is daarentegen wel een optie om naar te kijken. Samen met uw tandarts kan er een schatting gemaakt worden welke vergoeding het best bij uw past. Mijn advies: rekening tot ongeveer 175 euro geen verzekering; ~175-375 euro 1ster verzekeren; ~375-750 euro 2ster verzekeren; ~750-1425 3ster; en boven de ~1425 euro 4ster verzekeren. Deze bedragen heb ik voor persoonlijk gebruik uitgerekend en zijn excl. de 15% collectiefskorting. 4sterren waardering voor alleen de tandartsverzekering.

  (Disclaimer: het is uw eigen verantwoordelijkheid bij de keuze van uw verzekering 😛 )

 • Premie55555
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:109,75
  Voor hetgene dat hiermee gedekt is in mijn ogen de beste prijs/dekkings verhouding. Ik ben ingegaan op de deal via de rabobank. Voor mij was het toch belangrijk om enkele fysio afspraken in het pakket te hebben.

  Service: Tot zover heb ik zelf geen direct cotnact met interpolis hoeven hebben. Dus hier kan ik niet goed over oordelen.

  Vergoedingen/declaratie: Momenteel hebben alle zorgverleners waar ik ben geweest direct bij interpolis gedaclareerd. Dit verloopt vlekkeloos en verder zoals hierboven al aangegeven voor deze prijs een redelijke goede dekking.

  Aanvullende verzekering: Ik heb nog een aanvullende tandenverzekering genomen, dit was een afgewogen keuze omdat ik daar dit jaar redelijk wat kosten mee verwacht te maken. Verder hebben ik automatisch het aanvullende studentenpakket ontvangen.

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:120 is goekoop in verhouding met andere verzekeraars

  Service: is goed je wordt netjes en vriendelijk geholpen

  Vergoedingen/declaratie:volgens afspraak

  Aanvullende verzekering:goed

 • Premie55555
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: mijn premie licht rond de 95 euro per maand. Dat is erg weinig, en omdat ik student ben krijg ik toch een aanvullende verzekering (2 sterren). Er wordt dus erg veel vergoed voor deze lage prijs

  Service: over de service heb ik weinig te zeggen. Ik heb nog nergens problemen mee gehad en het afsluiten van de verzekering was geen probleem

  Vergoedingen/declaratie: Over het algemeen wordt er veel vergoed, maar je moet de voorwaarden wel goed doornemen. Ik dacht bijvoorbeeld dat bij mijn twee sterren ook orthodontie vergoed werd, maar dit bleek alleen t/m 18 jaar te zijn.

  Aanvullende verzekering: Er is genoeg keuze aan aanvullende verzekeringen, maar ik heb behalve de 2 sterren van het studentenpakket niets extra’s erbij genomen. Een tandartsverzekering leek me onnodig.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie:
  Via de Rabobank zijn er meerdere mogelijkheden collectiviteitskorting te krijgen. Hiervan uitgaand is deze verzekering een van de goedkoopste met vrije keus van zorg. Met maximaal eigen risico (nooit verzekeren wat je zelf kunt betalen) en maximale zorgtoeslag ervan afgetrokken betaal ik net geen €8,- per maand.

  Service:
  Het is gemakkelijk om bij je eigen Rabobank (mits daar afgesloten) te kunnen binnenlopen voor veranderingen en vragen.

  Vergoedingen/declaratie:
  Nog geen ervaring mee, maar de polis bevat een brede dekking.

  Aanvullende verzekering:
  In het algemeen is aanvullend dekken nooit aan te raden indien je er niet vanuit gaat het nodig te hebben. Maar de prijs van bijvoorbeeld aanvullend Tandarts is prima. Ook is er (via de Rabobank) een studentendekking wat een beetje voelt als een grand dessert; kleine hapjes van de verschillende extra dekkingen voor een aantrekkelijke prijs.

 • Premien.v.t.
  Servicen.v.t.
  Vergoedingen55555
  Aanvullendn.v.t.

  Premie: nou, dat wil ik zo weinig mogelijk betalen dus heb ik korting als Rabobank lid en maximaal eigen risico.

  Service: eigenlijk wel goed.

  Vergoedingen/declaratie: Declaraties worden op tijd betaalt. Ook geen problemen met vergoedingen van medicijnen van ziek kind.

  Aanvullende verzekering: extra tandarts verzekering, dat weer wel. 1 ster

 • Premie44444
  Service33333
  Vergoedingen33333
  Aanvullendn.v.t.

  Premie: door de pakket korting bij de rabobank valt de premie enigzins mee.

  Service:als je belt wordt er meteen een dossier aan gemaakt, zodat als je nog eens belt ze kunnen zien met wie je toe gesproken heb, en wat er gezegd is.
  Vergoedingen/declaratie:
  Alles wat gedekt is, wordt ook heel snel vergoed, en overgemaakt
  Aanvullende verzekering:
  Geen aanvullende verzekering genomen.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  Ik ben verzekerd collectief via de rabobank. en heb een Studentenpakket, de premie is in goede verhouding met het vergoedingenpakket. en je premie is uitbreidbaar naar eigen keuze.
  Service:
  Geregeld komt het voor dat ik een vraag heb of iets wil melden bij Interpolis… de service is erg snel je hoeft nooit lang te wachten als je de klanten service belt. Het personeel is altijd vriendelijk en ze helpen je graag waar dat mogelijk is. ook de service als je iets declareerd is erg goed, laatst ben ik naar de dienstdoende tandarts geweest op zaterdag… dit consult moet je direct zelf afrekenen, De factuur kun je dan declareren bij de zorgverzekeraar, dit heb ik dus bij Interpolis gedaan en binnen 2 weken had ik het geld alweer op mijn rekeing staan. dat is voor mij als student wel zo fijn omdat deze uitgave toch hoog zijn voor mijn budget. Dus kortom Prima en Snelle service.
  Vergoedingen/declaratie:
  De vergoedingen zijn goed je kunt alles aanpassen en op deze manier bepaal je zelf wat voor jou belangrijk is om te verzekeren. en hoe uitgebreid je dat wil hebben. Betreft de declaraties heb ik dat hier boven al beschreven dat gaat erg vlot en zonder alteveel handeling je kunt het zelfs digitaal regelen wat wel zo snel gaat.
  Aanvullende verzekering:
  De aanvullende verzekeringen zij er in verschillende niveau’s zo kun je alles afstemmen zoals je zelf wilt. ook kun je tandheelkunde appart bij verzekeren zo als je zelf wilt en belangrijk vind. Ook de totaal pakketten zoals ik heb, in de vorm van het studentenpaket, zijn erg goed samengesteld en er is goed opgelet wat er belangrijk is voor een student, en toch kun je zelf je pakket uitbreiden zoals ik gedaan heb met tandheelkunde. omdat ik zelf dat erg belangrijk vind.. zo betaal je nooit te veel en weet je zeker dat je niet onderverzekerd bent.

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie:
  De premie is niets speciaals, in lijn met andere zorgverzekeraars. De dekking is voor deze premie is echter laag op sommige gebieden, vooral op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg. Aanvulling is echter mogelijk, voor redelijke prijzen.

  Service:
  Goede ervaringen mee. Meermaals heb ik gebeld met een vraag over mijn zorgverzekering, of iets gedekt was, of een andere vraag. Tot mijn grote verassing ben ik bij Interpolis nog nooit in de wacht gezet, en heb altijd binnen een minuut mijn antwoord ontvangen. De service is dan ook top, wat mij betreft.

  Vergoedingen/declaratie:
  De declaraties verlopen netjes. Alles wat vergoed word binnen de polis word zonder mitsen en maren op tijd overgemaakt. Hoewel dit positief is valt het binnen de lijn der verwachting van een zorgverzekeraar, en springt Interpolis er dan ook niet bovenuit.

  Aanvullende verzekering:
  De aanvullende verzekeringen moet je goed naar kijken of ze het je waard zijn, zoals bij elke aanvullende verzekering. Verwacht je bijvoorbeeld meer in aanraking te komen met de geestelijke gezondheidszorg dan 5 keer per jaar? Dan kan een aanvullende verzekering het waard zijn. Ook de tandartsverzekering is het waard om naar te kijken. Echter, deze extra verzekeringen zijn erg afhankelijk van je persoonlijke situatie, en slechts in sommige situaties toepasbaar.

  Conclusie:
  Interpolis is een goede zorgverzekeraar, die vooral op het gebied van service en snel reageren op vragen een streepje voor heeft op anderen. Mocht je dat belangrijk vinden, dan is Interpolis het overwegen waard. Kijk echter wel of wat jij belangrijk vind in de basisdekking zit. Op sommige gebieden is de dekking wat karig, maar het zal van je persoonlijke situatie afhangen of dat belangrijk voor je is.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  De premie is prima te volbrengen voor studenten. Naar mijn idee ook een van de goedkoopste. Ook dekkingen zijn prima met voldoende aanvullingen. (Als voorbeeld homeopathie, maken niet veel mensen gebruik van, of tenminste, je boort het bijna nooit en alles werd vergoed)Ik had zorg nodig in het buitenland en met een telefoontje naar de alarmcentrale werd alles voor me geregeld en heb ik er niets van terug gezien. Gewoon super service en alles wordt in principe direct met interpolis geregeld.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie:
  Premie is misschien hoog, (103 euro) maar er wordt een hoop gedekt.

  Service:
  Perfect, wanneer je vragen hebt wordt je bijna direct te wordt gestaan via de hlp desk. De geve die je helpt noemt ook netjes haar volledige naam zodat je weet met wie je te maken hebt.

  Vergoedingen/declaratie:

  mijn eigen risico bedraagt 220 en ik ben aanvullend verzekerd voor de tandarts.
  Als iets nog in mijn eigen risico valt schiet zorgverzekering het bedrag voor. Afschrijving gaat automatisch.

  nvullende verzekering:

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  De maandelijkse premie is normaal als Rabobank lid. Zonder Rabobank lidmaatschap is het aan de hoge kant.

  Service:
  Op het moment dat ik contact zoek word ik snel en prettig te woord gestaan door bekwame medewerkers.

  Vergoedingen/declaratie:
  Worden snel en correct afgehandeld.

  Aanvullende verzekering:
  Als Rabo lid krijg je gratis een collectieve aanvullende verzekering. Daarnaast ruime keuze aan aanvullende verzekeringen.

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  Na lang zoeken ben ik sinds begin dit jaar bij interpolis uitgekomen. Vond de keuze erg moeilijk omdat ik erge slechte ervaringen heb gehad bij mijn vorige verzekeraar. Ik heb gekeken naar prijs/kwaliteit verhoudingen en interpolis sprak mij het meeste aan, vooral omdat ik ook graag goed aanvullend verzekerd wil zijn maar geen absurde prijzen daarvoor wil betalen.Omdat ik ook klant bij de rabobank ben krijg ik ook korting op de premie.
  Service:
  Ben zeer tevreden met de service die je krijgt. Heb een aantal keer de klantenservice gebeld met vragen en werd altijd erg vriendelijk en goed geholpen. Heb niet uren in de wacht gestaan en kreeg snel iemand te spreken. Ook nemen ze de tijd voor je en zoeken ze samen met je naar oplossingen wat ik erg prettig vind.
  Vergoedingen/declaratie:
  Ben tevreden over de vergoedingen, natuurlijk zou ik meer vergoed willen hebben, maar dat ligt niet in handen van de verzekeraar. Zelf declareren gaat ook erg makkelijk, geen ingewikkelde papieren die je moet invullen, enkel alleen de facturen opsturen met je verzekeringsnummer erop vermeld en alles word geregeld.
  Aanvullende verzekering:
  Met de aanvullende pakketten ben ik ook erg blij. Heb zelf een pakket van 4 sterren die erg uitgebreid is. Wat ik erg fijn vind is dat fysiotherapie hierbij volledig vergoed word, wat ik persoonlijk erg belangrijk vind en betaal er niet de hoofdprijs voor.

 • Premie44444
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie: premie is uitstekend en concurrerend, in combinatie met korting via de Rabobank. keuze uit pakketten zijn duidelijk uitgelegd.

  Service: Hoewel Interpolis onderdeel is van Achmea is het toch een zelfstandig merk met de nog historische link met Rabobank. Dat is soms verwarrend (de paraplu van Achmea is heel breed). Interpolis is een sterk merk met een goede service. De enkele keer dat ik deze nodig had werd ik vakkundig en snel geholpen

  Vergoedingen/declaratie: De communicatie met mij als klant is goed, je wordt op de hoogte gebracht van je vergoeding en stand van zaken mbt eigen risico. Als er al sprake is van onduidelijkheid komt dit door de steeds wijzigende wetgeving en niet door Interpolis. Ook prettig dat bv de opticien (Pearle) direct zaken kan doen met de verzekeraar, dat scheelt veel handeling voor mij als klant!

  Aanvullende verzekering: de pakketkeuze is duidelijk en de vergoedingen idem. heb alleen ervaring met een aanvullende tandartsverzekering en die is uitstekend gedekt.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:

  Service:

  Vergoedingen/declaratie:

  Aanvullende verzekering:

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie:
  Goede premie! Niets op aan te merken!
  Service:
  Snelle service bij problemen!
  Vergoedingen/declaratie:
  Nooit geen problemen mee gehad, erg goed!
  Aanvullende verzekering:
  Ook hierin geen problemen ondervonden in de afgelopen 6 jaar

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: een goede prijs voor een goede studentenverzekering.

  Service: je wordt goed behandeld.

  Vergoedingen/declaratie: de meeste gevallen worden vergoed.

  Aanvullende verzekering:-

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:prima premie. Ben collectief verzekerd via de Rabobank.
  In vergelijking tot andere zorgverzekeraars is Interpolis laag..

  Service: Hele klantvriendelijke service. Wordt snel en professioneel geholpen.

  Vergoedingen/declaratie:Heb eigenlijk nooit vooruit hoeven te betalen ergens. Omdat Interpolis een grote verzekeraar is, zijn ze overal bekend. Geen gedoe dus.

  Aanvullende verzekering:Best een uitgebreid pakket aan aanvulling.

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken