Groene Land Achmea

 • 3.53.53.53.53.5
 • 4.54.54.54.54.5
 • 33333
 • 4.54.54.54.54.5

Sinds 1 januari 2011 bestaat Groene Land Achmea niet meer onder deze naam, maar is ze voortgezet onder de noemer Zilveren Kruis Achmea. De kenmerken, mogelijkheden en kwaliteiten van de verzekeraar blijven echter ongewijzigd en je kunt dus gewoon intekenen op een verzekering van Zilveren Kruis Achmea wanneer je vroeger een Groene Land Achmea verzekering had.

Premie 2012: zie Zilveren Kruis Achmea                              Vrije zorgkeuze: gedeeltelijk

lees meer »

Natura of restitutie

Groene Land Achema (nu Zilveren Kruis) hanteert een systeem van naturapolissen. Alle betalingen gebeuren rechtstreeks naar de zorgaanbieder en je hoeft je nergens druk om te maken. Heb je echter gebruik gemaakt van een zorgaanbieder waarmee geen afspraken zijn gemaakt, dan zal je wellicht zelf een afrekening ontvangen. Deze kan je declareren via een formulier of de website. Hoeveel je krijgt terugbetaald hangt af van het pakket waarvoor je gekozen hebt.

Pakketten op maat

Bij Groene Land Achmea zijn er zeker pakketten op maat te vinden. Zo kun je binnen de basisverzekering al een keuze maken tussen drie verschillende types. Het verschil zit voornamelijk in de extra service die geboden wordt. De basisverzekering die je kiest kun je dan aanvullen met een verzekering voor tandzorg, een aanvulling voor sportzorg, ziekenhuizen of het vitaal pakket. Op die manier stel je een pakket op maat samen dat zowel bij je past op gebied van inhoud als service.

Service

De service die je krijgt, hangt deels af van de verzekering die je neemt. Bij de goedkoopste van de drie basisverzekeringen, is ook de service het meest beperkt, ga je naar een duurder pakket dan wordt de service steeds uitgebreider en optimaler.

Online mogelijkheden

Bij Groene Land Achmea krijg je de mogelijkheid om in te loggen in je eigen account. Je krijgt inzage in je polis, kunt familieleden toevoegen, betaalgegevens wijzigen, je aanvullende pakketten wijzigen enzovoort. Behalve de initiële aanvraag is bijna alles mogelijk via de online tool.

Tags: ,

2 Customer Reviews

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie:goed

  Service:uitgebrijd

  Vergoedingen/declaratie:snel uitgekeerd

  Aanvullende verzekering:voldoende

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen33333
  Aanvullend55555

  Premie: is aan de hoge kant maar voor de dienst dat je er terug krijgt is het wel waard
  Service: je word altijd goed geholpen bij vragen of ander provlemen
  Vergoedingen/declaratie: als het medicijn word vergoed krijg je het geld snel teurg of ala het niet word vergoed hoor je het ook meteen
  Aanvullende verzekering:

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken