De Goudse

 • 3.333.333.333.333.33
 • 2.672.672.672.672.67
 • 33333
 • 3.673.673.673.673.67

De Goudse zorgverzekering staat voor keuze en maatwerk. Naast de basis en aanvullende verzekeringen die elke zorgverzekeraar in verschillende varianten aanbiedt, kan je bij De Goudse ook nog kiezen voor een extra arbeidsongeschiktheid verzekering. Deze verzekering wordt niet overal aangeboden en zorgt ervoor dat je in geval van arbeidsongeschiktheid toch blijft beschikken over je inkomen.

Premie 2012: € 109,50                                Vrije zorgkeuze: Ja/Nee

lees meer »

Natura of restitutie

Bij De Goudse kan je kiezen tussen een natura- of een restitutiepolis. Ook je eigen risico kan je geheel zelf bepalen. Wanneer je dus je premie wilt verlagen, kan je opteren voor een hoog eigen risico. Een naturapolis is de goedkoopste vorm van beiden en wanneer je geen specifieke voorkeur hebt voor zorgaanbieders is deze polis zeker de voordeligste. In het andere geval loont het om de lijst aan gecontracteerde zorgaanbieders te raadplegen alvorens een polisvorm te kiezen.

Pakketten op maat

Naast vier verschillende aanvullende verzekeringen, biedt De Goudse ook de mogelijkheid tot het aansluiten van een verzekering voor tandzorg. Binnen deze tandzorg heb je opnieuw de keuze uit vier verschillende pakketten. Ze zijn oplopend van zowel prijs als dekking en je kiest dus best gericht een verzekering die afgestemd is op jouw leven.

Service

De Goudse zorgverzekering kent weinig extra diensten. Online worden wel enkele documenten aangeboden die je kan downloaden, maar er zijn geen serviceacties voorzien.

Online mogelijkheden

Een mogelijkheid om je eigen polis te raadplegen wordt niet aangeboden op de website van De Goudse zorgverzekering. Wel kan je er terecht voor tal van downloads die informatie geven over de verschillende aanvullende en basisverzekeringen, de polisvoorwaarden, reglementen, zorgaanbieders enzovoort. Ook informatie over een aansluiting via een collectieve zorgverzekering bij De Goudse is te raadplegen op de website.

Tags: ,

3 Customer Reviews

 • Premie33333
  Service22222
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: de premie is wat duurder als bij andere verzekeraars, maar ik krijg veel korting van mijn baas bij deze verzekeraar. hierdoor is de premie toch aantrekkelijk voor mij.

  Service: ik heb nog geen persoonlijk contact gehad met mensen van deze verzekeraar. wel wat declaraties en een online account. maar dat verliep vlekkeloos.

  Vergoedingen/declaratie: de vergoedingen zijn goed. Jammer dat je declaraties niet online kan opvoeren. hiervoor moet je een declaratieformulier downloaden wat je per post moet verzenden. (ja idd ik wist niet dat postzegels nog bestonden maar hiervoor heb ik er laatst nog één gekocht)

  Aanvullende verzekering: De aanvullende verzekering is goed en dekt voor mij genoeg. hij is wel vrij prijzig maar doordat ik korting krijg, voor mij nog wel aantrekkelijk.

  overal: wat duurder als de rest, maar wel een goede verzekeraar.

 • Premie33333
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie:De premie is goed en normaal betaalbaar voor een student.

  Service:Is goed als er iets fout gaat is het snel geregeld.

  Vergoedingen/declaratie:Heb er nog geen een hoeven te declareren.

  Aanvullende verzekering:Heb ik niet.

 • Premie44444
  Service33333
  Vergoedingen11111
  Aanvullend44444

  Premie:
  Inderdaad wat duurder
  Service:
  Nog geen ervaring mee
  Vergoedingen/declaratie:best wel goed. Declaratie via post is natuurlijk echt pre-internet. Zeer slecht dus. Daarom hier maar een ster

  Aanvullende verzekering:prima

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken