Besured

 • 4.114.114.114.114.11
 • 22222
 • 2.112.112.112.112.11
 • 2.672.672.672.672.67

Besured is een nieuwe aanbieder op de markt van zorgverzekeringen. Hoewel zij nieuw zijn, is Besured al langere tijd ontwikkeld door Acedemica en Studentenwerk. Samen hebben zij ruim 40 jaar aan ervaring en kennen we de behoeften op het gebied van zorg van studenten zeer goed. Daarom zijn de producten en diensten van Besured van zeer goede kwaliteit.

Premie 2012: € 91,90                                Vrije zorgkeuze: Nee

lees meer »

Goedkoop

Besured werkt samen met andere bedrijven, zoals National Acedemic, die zijn gespecialiseerd in zorgverszekeringen. Vorig jaar zijn ze geprijst als de verzekeraar met beste service en vlugste afhandeling van declaraties. Via deze samenwerking kunnen we de prijs laag houden en de kwaliteit hoog. Op de website kun je meer vinden over kortingen die voor jouw van toepassing kunnen zijn, dan scheelt je veel geld.

Alles online

Bij Besured verlopen alle zaken digitaal. Dit werkt niet alleen sneller maar is ook nog eens goedkoper. Daardoor hebben zij geen dure kantoren nodig. Via de website is alles prima te regelen en kan voor vragen gebeld worden of een mail worden gestuurd. Dezelfde dag wordt je nog geholpen. Op de website van Besured kan je eenvoudig je premie berekeningen en eventueel een aanvullend en tandarts verzekering afsluiten. Ook met eventuele zorgtoeslag wordt rekening gehouden.

Compleet

Bij Besured ben je goed gedekt. Je betaalt alleen voor de zorg die jij nodig hebt. Je bent dus nooit dubbel gedekt maar wel goed verzekerd tegen de beste prijs. De basispakketten en aanvullende verzekeringen van Besured zijn compleet.

9 Customer Reviews

 • Premie55555
  Service33333
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie: €108,70
  Het voordeel van Besured is dat ze alleen Studenten en Young Professionals verzekeren. Kleine risico groep dus weinig premie.

  Service:
  Besured geeft over het algemeen snel antwoord op vragen, maar de declaraties zijn wat aan de trage kant. Meerdere malen 15-20 dagen moeten wachten op vergoedingen. Dit terwijl studenten juist snel geld nodig hebben.

  Vergoedingen/declaratie:
  Besured vergoed prima. Vrijwel alles wat je kunt bedenken wordt vergoed en ik heb nog weinig zelf moeten betalen.

  Aanvullende verzekering:
  Brillen/lenzen worden zeer goed vergoed, met als minpunt dat dit pas vanaf + of – 3 gebeurd.
  Heb je dus een kleine vermindering in je ogen wordt er niets vergoed.

 • Premie44444
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  De premie is goed aangezien die niet erg hoog is en voor een student dus prima te doen!

  Service:
  De service geef ik 3 sterren aangezien ik afgelopen vakantie van mijn portemonnee en telefoon (Galaxy s3) bestolen ben. Dus ook mijn zorgpas. Voor een nieuwe zorgpas moest ik €7.50 betalen.

  Vergoedingen/declaratie:
  Over vergoeding en declaratie kan ik nog niet zoveel zeggen heb nog niet echt iets gedeclareerd, maar tot nu toe geen problemen mee gehad dus.

  Aanvullende verzekering:
  Een aanvullende verzekering is voor een klein bedrag extra per maand ook aan te vragen en dus ook 4 sterren waard in mijn beoordeling.

 • Premie55555
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie: de premie is super! als je een student bent is deze verzekering zeker een aanrader. de laagste verzekering van nederland.

  Service: de service is ook prima. vriendelijk personeel van de klantenservice en helpen je snel. ook antwoord via de mail krijg je snel.

  Vergoedingen/declaratie: ze vergoeden veel. alles staat duidelijk op de websites. declaraties gaan automatisch.

  Aanvullende verzekering: deze is uitgebreid. er zitten enorm veel dingen in.

 • Premie33333
  Service11111
  Vergoedingen22222
  Aanvullend22222

  Geen fan van Besured. Ze sturen je een polis per mail die je niet kunt openen. En vervolgens hebben ze er extra verzekeringen bij gestopt.. Hier kom je natuurlijk pas achter als de 14 dagen bedenktijd over zijn. ‘Ja sorry mevrouw, we kunnen helaas niks meer voor u doen. De bedenktijd is voorbij.’ Slechte service van Besured. Dik ontevreden!!!!

 • Premie44444
  Service11111
  Vergoedingen11111
  Aanvullend44444

  Premie:lage premie, een van de lagere in Nederland

  Service: Echt slecht! Slechtste zorgverzekeraar tot nu toe. Antwoorden niet op mails, raken veel facturen kwijt. Vervolgens kun je bij de zorgaanbieder weer een origineel aanvragen, want ze bieden geen mogelijk tot online declareren. Schandalig! Ze zadelen hun klanten op met de interne chaos.

  Vergoedingen/declaratie:Je kunt vaak langer dan een maand wachten tot je je geld hebt. Er is geen pijl op te trekken. De ene keer is het heel snel, de andere keer duurt het erg lang. Proces van declareren moet veel makkelijker en online. Dit is toch een verzekering voor jongeren????

  Aanvullende verzekering: uitgebreide vergoedingen. Ook voor tandarts.

 • Premie33333
  Service11111
  Vergoedingen11111
  Aanvullend22222

  Premie:
  Laag, maar ze verhogen wel per jaar.

  Service:
  Zeer slecht. Mail wordt gemiddeld genomen pas na 2 weken beantwoord.

  Vergoedingen/declaratie:
  Declaratie moet, in tegenstelling tot aanmelding, via de post zonder een antwoordnummer dus moet je ook nog frankeren!
  Tevens duurt het erg lang voor je een reactie krijgt op een declaratie (ene keer 3 maanden, andere keer ruim 2 weken terwijl ze op de site zetten meestal binnen 48 uur reactie te geven….)

  Aanvullende verzekering:
  Lokken studenten met bril/lenzen voor een bedrag van 230 euro per 2 kalenderjaren echter kan je slechts 115 euro per jaar vergoed krijgen. Erg vreemde constructie…….
  Wel een lage prijs maar geen keuze in soorten aanvullende verzekering.

 • Premie55555
  Service33333
  Vergoedingen11111
  Aanvullend11111

  Premie: Laag maar dan krijg je ook minder.

  Service: Tevreden met klantenservice.

  Vergoedingen/declaratie: Dramatisch! Je moet heel erg letten op de kleine lettertjes. Voorbeeld: Je kunt de kosten van je nieuwe bril vergoeden, maar dan heb je wel minus 3 nodig. Ik met mijn minus 2.5 haal er helemaal niks uit dus, jammer!

  Aanvullende verzekering: Hetgeen hierboven geldt ook hiervoor. Ik heb het gevoel dat ik niet ècht verzekerd ben.

  Ben je kerngezond en gok je dat ook te blijven? Dan is Besured een aanrader. Maar anders zeker niet!

 • Premie44444
  Service11111
  Vergoedingen22222
  Aanvullend11111

  Premie:
  Lage premie, dat is waar.
  Service:
  Ik belde op een gegeven moment op om een hoge nota in 3 termijnen betalen. Dat kon niet, en als ik niet op tijd zou betalen zou er een incasso bureau komen en extra kosten. Ik belde zelf op, nog voor herinneringen. Niet zo best. (let wel: het schijnt(?) nu wel te kunnen)
  Vergoedingen/declaratie:
  niet online declareren, soms lang wachten op geld, soms niet. Niet geweldig
  Aanvullende verzekering:
  het bril/lenzen verhaal is wel erg raar: ik ben met mijn -1,75 niet blind genoeg voor een vergoeding.

 • Premie44444
  Service22222
  Vergoedingen11111
  Aanvullend11111

  Premie: goedkoop

  Service: slecht

  Vergoedingen/declaratie: slecht

  Aanvullende verzekering: slecht

  Ik krijg nu een rekening binnen betreft eigen bijdragen dat ik nog moest betalen van 1 jaar terug!? Dit vind ik echt niet netjes, had hem dan ook niet aanzien komen. En ik verwarde het met het eigen risico. Ben nu aardig boos, want zo maak je een berekening van de kosten die je overhoud aankomende maand, en moet je opeens €80- gaan betalen. Niet dat dit eerder wordt gecommuniceerd richting de klant. Vind het ronduit belachelijk dat je een jaar later nog een rekening stuurt. Ik heb dit online ook niet kunnen inzien. Men wilde ook geen betalingsregeling treffen. Pff lekker is dat!

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken