AZVZ

  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings
  • No Ratings

Het AZVZ richt zich in de eerste plaats tot maritieme bedrijven, hun werknemers en diens familie. Voor mensen die binnen deze categorie vallen, hebben zij zeer gunstige premies en voorwaarden. AZVZ is één van de kleinste verzekeraars die er in Nederland zijn. Dit is voornamelijk zo doordat zij zich op een niche richten en zonder winstoogmerk handelen.

Premie 2012: € 108,45                                Vrije zorgkeuze: Nee

lees meer »

Natura of restitutie

Een zorgverzekering bij AZVZ is voornamelijk gebaseerd op het naturaprincipe. Helaas kan dit niet altijd worden toegepast doordat de maatschappij niet erg groot is en dus maar met een beperkt aantal zorgaanbieders afspraken heeft gemaakt. Dit hoeft echter niet problematisch te zijn. Wanneer je een andere zorgaanbieder moet kiezen doordat er in je buurt niemand te vinden is waarmee een afspraak is gemaakt zal het AZVZ alsnog bemiddelen en heb je nog steeds recht op vergoedingen.

Pakketten op maat

Zoals aangegeven zijn de zorgverzekeringen van AZVZ in de eerste plaats gericht op werknemers in de maritieme wereld, maar iedereen kan er wel terecht. Naast de basisverzekering zijn er verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk. Hiervoor past AZVZ geen medische acceptatie toe, ook wanneer je dus eerdere medische problemen hebt gekend, kun je een aanvullende verzekering afsluiten zonder extra kosten.

Service

AZVZ is een kleine maatschappij en dat merk je aan verschillende zaken. Aanvragen en dergelijke moeten op papier gebeuren via documenten die je via de website kunt downloaden. Er zijn ook geen opvallende extra diensten die worden aangeboden, maar alles is wel persoonlijk en bij AZVZ ben je zeker geen nummer.

Online mogelijkheden

Online kun je verschillende documenten downloaden voor het aansluiten of afsluiten van een verzekering, maar ook de polisvoorwaarde en informatie omtrent de polis zijn hier beschikbaar. Een persoonlijke login of toegang tot je eigen polis is niet beschikbaar. Hiervoor dien je contact op te nemen met je contactpersoon binnen het AZVZ.

Tags: ,

One Customer Review

  • Tja, maar ik wil meer!!!Bijvoorbeeld het de mond snoeren van zo’n rare lreeepigf met onzinnige opmerkingen over Nederlandse soldaten en het Nederlandse leger. Ook al ben ik een verstokte pacifist.Okay, gezondheidszorg is de eerste stap.Maar ik wil meer!!!

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken