Avéro Achmea

 • 3.413.413.413.413.41
 • 3.943.943.943.943.94
 • 3.943.943.943.943.94
 • 4.134.134.134.134.13

Avéro Achmea neemt je alle zorg uit handen. Zij staan voor comfort en gemak. Dit uit zich in verschillende mogelijkheden tot het samenstellen van pakketten op maat, maar ook in een zeer vlotte en makkelijke service. Geen onnodige paperassen of ingewikkelde procedures.

Premie 2012: € 109,83/110,33
Vrije zorgkeuze: Gedeeltelijk/Ja

lees meer »

Natura of restitutie

Bij Avéro Achmea kan je kiezen tussen een naturapolis waarbij je als verzekerde zelden of nooit geconfronteerd wordt met rekeningen. Of een restitutiepolis waarbij je kiest voor een zorgaanbieder waar Avéro Achmea geen afspraken mee gemakt heft. In dat geval kan je eenvoudig declareren door je nota op te sturen, je hoeft hier geen verder papierwerk aan toe te voegen. De som waar je recht op hebt, wordt op je rekening gezet.

Pakketten op maat

Avéro Achmea biedt verschillende pakketten op maat aan. Zo zijn er maar liefst vier mogelijke aanvullende verzekeringspakketten die de meest gevraagde zorg dekken. Maar ook voor studenten en mensen van middelbare leeftijd is een pakket op maat voorzien. Wie tandzorg bovenaan het lijstje heeft staan, kan bij Avéro Achmea terecht en een verzekering voor extra dekking bij ziekenhuisopname maakt het lijstje complete.

Service

Avéro Achmea helpt je met al je gezondheidsvragen. Een eenvoudige telefoon naar de klantendienst zorgt voor goed en aangepast advies.

Online mogelijkheden

Online kun je bij Avéro Achmea je premie berekenen, adreswijzigingen doorgeven, klachten melden, informatie over de verschillende producten opzoeken en vragen stellen aan de klantendienst. Een tool om zelf in te loggen, is nergens te bespeuren. Gelukkig is de klantendienst zowel telefonisch als per email bereikbaar en verzekeren ze een snel antwoord op al je vragen.

Tags: ,

22 Customer Reviews

 • Premie: 108,70. 4 sterren. Prima prijs voor een basis verzekering met aanvullend pakket. Jammer dat het iets duurder is dan vorig jaar.

  Service: 5 sterren. Ik sta nooit lang in de wachtrij. Ben tot nu toe altijd goed geholpen.

  Vergoedingen/declaratie: 2 sterren, declaraties gaan noch steeds per post. Per email of via de website zou veel makkelijker zijn.

  Aanvullende verzekering: 4 sterren, tandarts tot 300 euro 100% gedekt. Daarnaast ben ik zeer tevreden met de aanvullende verzekering.

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen55555
  Aanvullend44444

  Premie: 97,80. Heb een verzekering bij dochterverzekeraar National Academy. Dit is een verzekering gericht op hoger opgeleiden.

  Service: Ondanks de slechte verhalen elders op internet, heb ik zelf nooit problemen gehad. Verder is de website overzichtelijk en duidelijk.

  Vergoedingen/declaratie: Ondanks de lage premie, zijn de vergoedingen prima. Deze zijn eenvoudig te vinden op de website.

  Aanvullende verzekering: Heb ik zelf niet nodig. Kan hier geen mening over geven omdat ik mij hierin niet heb verdiept.

 • Premie: 97,80. De verzekering loopt via National Academic.

  Service: Prima service. Geen klachten over. Vragen die ik via de e-mail gesteld heb, worden altijd binnen korte tijd en naar tevredenheid beantwoord.

  Vergoedingen/declaratie: Jammer dat dit nog steeds via de post moet gebeuren. Via e-mail / internet zou een stuk makkelijker / sneller gaan. Hopelijk gaan ze dit op korte termijn veranderen

  Aanvullende verzekering: Prima geregeld. Ben vorig jaar december aan schouder geopereerd en ik heb dus voor 2012 de aanvullende verzekering nog aan kunnen passen.

 • Premie33333
  Service22222
  Vergoedingen33333
  Aanvullendn.v.t.

  Premie: 109,83

  Service: In het verleden behoorlijke problemen gehad door een ondeugelijke en onduidelijke boekhouding van Avero-Achmea kant.

  Vergoedingen/declaratie: Geen problemen mee gehad.

  Aanvullende verzekering: ik heb geen aanvullende verzekering.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen55555
  Aanvullend44444

  Premie: 97,80

  Service: Service ben ik zeer tevreden over, geen klachten!

  Vergoedingen/declaratie: Nooit problemen mee gehad, alleen jammer dat het nog via de post loopt i.p.v. internet bankieren bijvoorbeeld.

  Aanvullende verzekering: n.v.t.

 • Premie22222
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie: De primie van Avero (Achmea) is redelijk. Het is niet laagst mogelijke verzekring die er te vinden is maar de service die er tegenover staat is goed. Mijn giropractor (aka girotractor) wordt vergoed ongacht hoe vaak ik ga. De tandarts kosten worden ook vergoed alleen de controlles elke half jaar(25 euro) moet ik zelf bekostigen.

  Service: is prima ik hoef nooit papieren in televeren dat doet de tandarts en giropractor zelf.

  Vergoedingen/declaratie: ik geen op of aanmerkingen over de vergoedingen deze zijn prima. Alles word namelijk gewoon vergoed.

  Aanvullende verzekering: ik heb een aanvullende tandarts verzekering en daar ben ik teverden over.

  Heb alleen wat te zeiken over de prijs maar, ben dan ook echt een Nederlander en het is al gauw te duur :)

 • Premie55555
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  Het is wel vrij goedkoop ten opzichte van andere verzekeringen.

  Service:
  Zelf nog nooit problemen gehad dus niet de service hoeven te gebruiken.

  Vergoedingen/declaratie:
  Aanvullend is op sommige onderdelen wel benodigd maar dan word alles wel goed vergoed, nooit problemen met declareren.

  Aanvullende verzekering:
  Heb tandarts aanvullend, ook weinig over te zeggen, dekt alles goed en kwa prijs vind ik het ook prima.

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie: mag van mij iets lager. Hoewel ik collectief verzekerd ben vind ik het restitutie bedrag toch iets te hoog.

  Service: is aan de goede kant. Medewerkers zijn behulpzaam en hebben veelal antwoord op je vraag. Wel vind ik dat de administratieve afhandeling mbt nafacturatie duidelijker kan. Is nu nog te ingewikkeld en komt ook maandan later dan de vergoeding.

  Vergoedingen/declaratie: krijg veel vergoed en ze hebben contracten met veel leveranciers waar ik gelijk naar toe kan. Declaratie is makkelijk en gaat ook best snel (ca. 5 – 10 werkdagen) maar de brief die erbij hoort komt veel te laat.

  Aanvullende verzekering: collectief verzekerd dus zeer uitgebreid.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:109,-

  Service:ben er heel tevreden mee, alles word heel snel geregeld. je word goed geinformeerd.

  Vergoedingen/declaratie: goed lezen waar je voor verzekerd bent en de declaraties worden dan vrij snel behandeld

  Aanvullende verzekering:deze is vrij uitgebreid en raad ook aan om zeker alles goed te lezen

 • Premie: kan wat lager. wordt niet heel veel meer gedekt

  Service: prima, zijn altijd snel met declaraties

  Vergoedingen/declaratie: prima, wordt snel behandeld

  Aanvullende verzekering: vrij uitgebreid dus, pakket dat ik heb ben ik tevreden over

 • Premie: Zou nog iets lager mogen!

  Service: Ik ben erg tevreden over de service tot nu toe.

  Vergoedingen/declaratie: Niet alles wat ik gewenst heb terug te krijgen is vergoed.

  Aanvullende verzekering: Hier vooral goed lezen! Ben erg uitgebreid verzekerd.

 • Premie:Vergelijken met mijn salaris de premie is veel te hoog. Gelukkig we krijgen via werk ongeveer 10 percent korting.

  Service:Ik moest nog geen gebruik maken van de service.

  Vergoedingen/declaratie:Een paar keer fysio gebruikt, de rekening ging rechtstreeks naar de verzekering en alles liep goed.

  Aanvullende verzekering:Heb tot vorige jaar de beste tandarts verzekering gehad, maar nooit problemen gehad, dus afgezegd, want op deze manier heb ik te veel betaald. Toen beet ik op een olijfpit ( in pitloze olijven…), maar dat is Murphy’s law…;)

 • Premie22222
  Service44444
  Vergoedingen22222
  Aanvullend33333

  Premie:
  Vindt de premie hoog ten opzichte van andere verzekeringen. Maak al gebruik van een collectieve verzekeri ng waardoor ik 7% korting krijg. Blijft hoog.

  Service:
  Heb vanmorgen voor het eerst gebeld voor een vraag over dekking. Mijn eerste indruk was niet zo goed (stugge medewerker), maar uiteindelijk bleek dat toch wel mee te vallen. Heb antwoorden gekregen op de vragen die ik heb gesteld.

  Vergoedingen/declaratie:
  Vindt dat er te weinig wordt vergoed voor de hoge premie die ik maandelijks moet betalen. Veel declaraties worden direct door de hulpverlener ingediend, waardoor ik bijna geen rekeningen meer zie. Dat is prettig. Weet echter niet wat er gedecaleerd is. Declaraties moeten schriftelijk ingediend worden. vindt dit achterhaald. Zou dit liever digitaal doen via een ‘mijn verzekering’ omgeving. Rekening inscannen en als bijlage toevoegen.
  Rekeningoverzichten die worden gestuurd vanuit Avero Achmea zijn niet echt duidelijk. Bovendien worden meerdere verzekerde personen in het overzicht gemixt, waardoor het niet goed overzichtelijk is wat er per persoon is vergoed of betaald moet worden. Een apart overzicht per verzekerde persoon zou handiger zijn. Men specificeert het overigens wel per verzekerde persoon, maar de rekensommen mag je zelf maken.

  Aanvullende verzekering:
  Ik heb het duurste aanvullende (Excellent) pakket en Royal tandartsverzekering. Vindt echter dat er te weinig wordt vergoed voor de hoge premie die ik maandelijks moet betalen.

 • Premie22222
  Service33333
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: 178,00 per maand (incl aanvullende pakketten).
  Is zeker niet de goedkoopste verzekering.
  Service: Nog geen ervaring mee
  Vergoedingen/declaratie: Zie bijna geen rekeningen. Worden direct bij verzekeraar ingediend.
  Aanvullende verzekering: Heb aanvullende (Excellent) pakket en Royal tandartsverzekering. Helaas is bijbetaling steeds vaker aan de orde.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie: €108,70 per maand (incl aanvullende pakket)

  Service: Nog weinig ervaring mee. De ervaring die ik er tot nu toe mee heb is gewoon prima te noemen. Kan hier helaas weinig over zeggen.

  Vergoedingen/declaratie: Het indienen gaat eenvoudig, de reactie hierop is ook redelijk snel. Online is hier ook veel over te vinden (site van de verzekering).

  Aanvullende verzekering: Ik heb de aanvullend verzekering en de tandarts verzekering. Deze aanvullende verzekeringen moet je wel van te voren goed kijken of je ze ook zal gebruiken.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie:
  vaak net iets duurder dan andere soortgelijke verzekeringen… mag iets goedkoper

  Service:
  service is prima bij vragen even bellen ze staan je altijd snel en vriendelijk te woord

  Vergoedingen/declaratie:
  declaratie is over het algemeen makkelijk… insturen van rekeningen en na afhandeling wordt het vergoed (mits het natuurlijk binnen de basis/aanvullende verzekering wordt gedekt)

  Aanvullende verzekering:
  diverse pakketten aan aanvullende pakketten. ruime keus hierin.
  veel wordt bij een aanvullende verzekering alsnog vergoed. voor mij en mijn gezin… ideaal aangezien we regelmatig hierdoor onze kosten vergoed krijgen met verschillende aanvullende pakketten en bij aanhoudende fysio behandelingen en additieve geneeswijzen dus een uitkomst.

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie: Is in verhouding met wat je er voor terug krijgt gewoon goed.

  Service: Laatst had ik een vraag over wat er vergoed werd voor mijn reis naar Indonesië. Ik werd heel geduldig geholpen bij elke vraag die ik had en aan het eind van het gesprek werd er gevraagd of al mijn vragen nu beantwoord waren.

  Vergoedingen/declaratie: Mijn vaccinatiekosten en malariapillen worden voor 100% vergoed. Dit had ik niet verwacht aangezien ik maar 100 euro per maand betaal aan premie met tandartsverzekering erbij.

  Aanvullende verzekering: Als aanvullend heb ik een tandartsverzekering. Tot nu toe nog niks hoeven betalen dit jaar, dus ben helemaal tevreden!

 • Premie33333
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:Redelijk

  Service:prima

  Vergoedingen/declaratie:goed in verhouding

  Aanvullende verzekering:weinig van nodig

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Niets hoger dan andere verzekeraars, gezien de service en gemak.

  Service: Prima, nooit problemen mee gehad.

  Vergoedingen/declaratie: vlotte betaling bij declaraties en duidelijke uitleg wat betaald moet worden en wat gedeclareerd kan worden.

  Aanvullende verzekering: Zelfde als bij de vergoedingen/declaraties, duidelijk wat eronder valt.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie: Ik vind het een prima premie, hij is iets duurder geworden maar dat mag eigenlijk geen naam hebben. Het is een prima prijs-kwaliteit verhouding

  Service: De service is perfect. geen lange wachttijd, dus geen stom muziekje waar je een uur naar moet luisteren. Je legt je probleem uit er wordt meteen naar gekeken zonder teveel poespas. Afspraken komen ze na, als ze zeggen dat ze je nog terugbellen doen ze dat ook! dat scheelt weer heel veel er achteraan bellen.

  Vergoedingen/declaratie: Wordt altijd meteen geregeld, nooit geen problemen mee gehad. dat het via de post gaat vindt ik alleen maar prettig. er gaat nogal eens wat mis met email, en een papieren bevestiging/informatie hoop ik tot het einde te ontvangen.

  Aanvullende verzekering: zeer tevreden hiermee, absoluut geen klachten, optimale dekking.

 • Premie33333
  Service22222
  Vergoedingen11111
  Aanvullend22222

  Premie: Premie is bovengemiddeld, maar niet extreem hoog.

  Service: Slecht. Heb meerdere malen moeten aangeven dat ik mijn abonnement wilde opzeggen voordat dat ook daadwerkelijk gebeurde. Tevens werd telkens hetzelfde ‘Ach wat jammer, waarom?’ gevraagd, terwijl dat al meerdere malen gecommuniceerd was, zelfs als klacht.

  Vergoedingen/declaratie: Reden tot opzegging, door een arts verwezen naar klinische afdeling alwaar ik met medische oorzaak behandeld ben. Claim werd afgewezen omdat ik een man ben……

  Aanvullende verzekering: –

 • Premie33333
  Service44444
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie: de premie is wat hoger dan gemiddeld

  Service: aan de telefoon word je altijd snel te woord gestaan, het enige nadeel is dat ze nog niet de service hebben je declaraties via internet te doen, maar nog via de post. Overigens krijg je na een declaratie wel altijd een nieuw formulier opgestuurd, zodat je die niet steeds opnieuw hoeft te printen.

  Vergoedingen/declaratie: Basispakket is prima

  Aanvullende verzekering: Ik heb gekozen voor aanvullend en een tandartsverzekering, ik hoef eigenlijk nooit iets bij te betalen, of van het eigen risico te betalen.

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken