ASR Verzekeringen

 • 33333
 • 11111
 • 44444
 • 33333

ASR Verzekeringen is sinds juli 2010 overgezet naar De Amersfoortse. Op zich verandert er niets aan de polis die daarvoor verkocht werd. ASR Verzekeringen staat nog steeds voor topservice en kwaliteit. Maar onder de naam ASR Verzekeringen kun je dus geen zorgverzekering meer afsluiten.

lees meer »

Natura of restitutie

ASR Verzekeringen, of nu dus De Amersfoortse biedt zowel de mogelijkheid tot het nemen van een restitutiepolis als een combinatie van restitutie en natura. Afhankelijk van je keuze zit er ook een verschil op de maandelijkse premie die je dient te betalen. Wanneer je echter in een klein dorp woont waar bijvoorbeeld maar een fysiotherapeut zijn kabinet heeft, kan het lonen om voor een restitutiepolis te kiezen.

Pakketten op maat

Naast de basisverzekeringen is het mogelijk om verschillende aanvullende verzekeringen te nemen. Deze kunnen onderling gecombineerd worden tot een pakket op maat. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan tandzorg. Ook voor studenten is er een aangepast pakket aan een voordelige prijs beschikbaar.

Service

Er zijn twee opvallende aspecten op gebied van service. Eerst en vooral is er de managed care. Deze dienst helpt je bij het vinden van informatie en het bemiddelen van wachttijden. Vooral op gebied van informatie zijn de mogelijkheden erg ruim. Daarnaast is er de wildcard die je de mogelijkheid biedt, om tegen betaling, een extra vrijstelling te bekomen. Ideaal wanneer je onverwacht met hoge kosten geconfronteerd wordt zoals bij een ongeval.

Online mogelijkheden

Online is er een waaier aan informatie te vinden die je op weg helpt doorheen de wereld van gezondheid en ziekte. Van zwangerschap tot lenzen, van hulpmiddelen tot alternatieve geneeskunde. Alles is aanwezig en er wordt steeds prijsinformatie gegeven met betrekking tot het opnemen van zaken in een aanvullende verzekering. Daarnaast is er de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden via een eenvoudige registratie.

Tags: , , ,

2 Customer Reviews

 • Premie33333
  Service11111
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie:
  De premier van de basis verzekering is vergelijkbaar met andere verzekeraars, zelf vind ik de prijs van de aanvullende verzekering wel aan de hoge kant.

  Service:
  Vind de service vrij slecht. Mijn declaratie duurde werken. Dat is de hoofd reden dat ik ben overgestap

  Vergoedingen/declaratie:
  Goede vergoedingen alleen vond ik de declaratie lang op zich wachten.

  Aanvullende verzekering:
  Aan de hoge kant wel goede dekkingen

 • weer heerlijke wordeon en reacties! #enjoying.maar martijn; wat doe je me aan?! moeder theresa?! oud, grijs en bejaard . voel me nog steeds een gup maar dank voor je lieve wordeon. see you #RATB

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken