AnderZorg

 • 4.524.524.524.524.52
 • 4.044.044.044.044.04
 • 3.963.963.963.963.96
 • 3.613.613.613.613.61

AnderZorg staat voor een lage prijs zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. De basisverzekering bij AnderZorg biedt verzorging aan een lage maandelijkse premie. Dat deze verzekeraar het belangrijk vindt om bij de goedkoopste te horen, wordt duidelijk op hun website. Ze vergelijken zichzelf met enkele andere verzekeraars die heel wat duurder zijn. Toch kan AnderZorg ook kwaliteit en service garanderen. Dit doen ze doordat ze erg groot zijn en dus met nagenoeg alle zorgaanbieders in Nederland afspraken hebben gemaakt.

Premie 2012: € 96,25                                              Vrije zorgkeuze: Gedeeltelijk

lees meer »

Natura of restitutie

Een verzekering bij AnderZorg is op basis van een naturapolis. Je hoeft dus niets voor te schieten en de financiële kant van de zorg wordt tussen AnderZorg en de zorgaanbieder afgehandeld. Doordat AnderZorg een lijst heeft van wel 35.000 zorgaanbieders waarmee ze een afspraak hebben, is de kans bijzonder groot dat de zorgaanbieder van jouw voorkeur hier ook bijzit. Kies je echter toch voor een zorgaanbieder die niet tot de lijst behoort, dan loop je het risico dat je slechts een deel van de zorg vergoed krijgt.

Pakketten op maat

AnderZorg biedt naast de basisverzekering enkele pakketten op maat aan. Hierbij kan je kiezen tussen een pakket voor jongeren, tandzorg of een extra aanvulling op je basisverzekering. Ook voor deze pakketten op maat zijn de prijzen zeer scherp.

Service

Tot de service van AnderZorg behoort een Europese zorgkaart indien gewenst en een klantendienst die paraat staat om al je vragen met betrekking tot de zorgverzekering te beantwoorden. Wijzigingen, verhuizen, aanvullingen en dergelijke kunnen ook via de klantendienst geregeld worden.

Online mogelijkheden

Wie alles liever online regelt, kan dat via de AnderZorg website. Door middel van een login kom je terecht op je persoonlijke pagina, waar je inzage hebt in je polis en eventuele wijzigingen kunt aanvragen. Ook zijn er verschillende informatiebrochures en aanvraagdocumenten te downloaden op de website.

Tags: , ,

28 Customer Reviews

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: De premie is een van de laagste van NL, en met een verhoging van het eigen risico slechts zo’n 70 euro per maand. Voor mensen die eigenlijk nooit ergens last van hebben ideaal!

  Service: De service is uitstekend. Duidelijke brieven, geen overbodige brieven en bij telefonisch contact word je snel en deskundig geholpen. De nota’s liggen snel nadat je bij de zorgverlener bent geweest op de mat, maar ook wanneer Anderzorg geld terug moet storten hebben ze dit snel geregeld.

  Vergoedingen/declaratie: Vergoedingen en declaraties zijn makkelijk te regelen en snel afgehandeld.

  Aanvullende verzekering: Er is voldoende keuze uit aanvullende verzekeringen.

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie:Het is een van de goedkopere van Nederland met aanvullende verzekering was ik bij anderzorg het goedkoopst uit.

  Service:Eigenlijk nooit problemen gehad met anderzorg altijd netjes behandeld, goede informatie.

  Vergoedingen/declaratie: Altijd vergoedingen gekregen als dat nodig was.

  Aanvullende verzekering:Goed

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie: Het bedrag wordt op een vaste dag van de rekening gehaald, eigenlijk nooit problemen mee gehad. De afgelopen jaren is de premie wel iets omhoog gegaan, maar dat is niet zo erg. Na wat vergelijken ben ik toch bij Anderzorg gebleven, was voor mij nog steeds het aantrekkelijkst, en goedkoopst. Mijn totale premie is 111 euro, incl. aanvullingen. Dit is goed te betalen, temeer ik ook nog recht heb op zorgtoeslag. Mocht de premie de komende jaren toch weer stijgen, zal ik opnieuw gaan vergelijken, de prijs blijft natuurlijk wel belangrijk.

  Service: Duidelijke nieuwsbrief, en ook voor de vakanties altijd een mailtje met informatie over vakantie, en je Europese zorgpas etc. Bij een declaratie heb ik een maal moeten bellen met de klantenservice en ik kreeg snel iemand aan het woord, die mij voldoende geholpen heeft. Geen uren in de wacht. Er wordt op de site een blog bijgehouden waarop nog eens duidelijk wat lastige verzekeringstermen worden uitgelegd. Erg handig.

  Vergoedingen/declaratie: Zoals bij elke verzekering moet je je bewust zijn van je eigen risico. Ze hebben nu zelfs een app, waar je makkelijk mee kan declareren, maar daar heb ik nog geen gebruik van gemaakt. Het afgelopen jaar heb ik alleen nog maar een bril vergoed gekregen, en de tandarts. Voor de rest, gelukkig, de verzekering niet nodig gehad!

  Aanvullende verzekering: Ik maak gebruik van de aanvulling Jong. Hier wordt onder andere een bril mee vergoed, tot 100 euro. Hier heb ik in het afgelopen jaar mooi gebruik van kunnen maken. Dat scheelde toch weer een hoop geld, en bij de opticien was alles bekend. Deze aanvulling kost me iets meer dan 14 euro per maand, maar dat haal ik er in de meeste gevallen dus ook wel weer uit. Volgend jaar wellicht een nieuwe bril uitzoeken zelfs. Ook wordt de fysio vergoed bij deze aanvulling, iets waar veel mensen ook wel baat bij zullen hebben lijkt me. Deze aanvulling kan je erbij nemen tot je 30ste.
  Kortom, Anderzorg bevalt prima, en is zeker een aanrader!!

 • Premie44444
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie: Een voordelige zorgverzekering

  Service: Nooit problemen gehad met Anderzorg. Als je ergens een vraag over hebt, kan je deze gemakkelijk en snel stellen via facebook. Je krijgt altijd snel antwoord en men is bereid je zo goed mogelijk te helpen.
  Je wordt overal goed over geïnformeerd en krijgt geen overbodige brieven en/of mails.
  De tip-een-vriend-actie die een keer per jaar wordt gehouden vind ik een goede actie! Als je iemand die kent die overstapt naar Anderzorg en dit doet via iemand die al bij Anderzorg verzekerd is, krijg je beide €20 op je rekening gestort.
  Vergoedingen/declaratie: Zelf nog niet mee te maken gehad.

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Heel goedkoop, vooral als je de kosten per maand laag wilt houden, is het zeker een aanrader. De kwaliteit/prijs zijn goed in verhouding.

  Service: Nog geen problemen mee gehad! Ik vind dat ze snel en direct antwoord geven op vragen en opmerkingen.

  Vergoedingen/declaratie: Nog niet vaak hoeven aanvragen, maar ben er wel tevreden over, omdat het snel en makkelijk is.

  Aanvullende verzekering: Ik heb niet veel aanvullingen, omdat ik die niet nodig heb, maar ik weet wel dat er genoeg keuze is.

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend44444

  Premie: De premie bij AnderZorg is, vergeleken met concurenten, zeer betaalbaar.

  Service: De service is prima. Het is vooral een internet-based verzekeraar. Vooral de mogelijkheid om je vraag per chat de stellen is erg fijn. Zo betaal je geen bergen met belkosten, en heb je toch binnen enkele minuten antwoord op je vraag.

  Vergoedingen/declaratie: Declaraties worden niet heel snel afgehandeld. Hierover krijg je vaak per post bericht. Een nadeel van die post is dat er bij huisartskosten geen specificaties staan. Soms is het dan lastig terug te vinden om welke behandelijk het gaat.

  Aanvullende verzekering: De aanvullende verzekeringen zijn aardig uitgebreid, en ook hiervoor betaal je niet de hoofdprijs. Op internet is een duidelijk overzicht te vinden van de vergoedingen van de verschillende aanvullende opties. Dit is erg prettig.

 • Premie:1 van de laagste die ik heb gezien! Erg betaalbaar dus, zeker voor studenten.

  Service:. Uitstekend, bijna alles via mail, heldere taal en vriendelijke helpdesk. Ook het afsluiten was zo gebeurd.

  Vergoedingen/declaratie: ik heb nog niets gehad dus kan hier geen antwoord op geven, maar kan me niet voorstellen dat er iets mis mee zou zijn.

  Aanvullende verzekering:

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie: een van de laagste van nederland.

  Service: goede duidelijke emails die je op de hoogte houden van de ontwikkelen.

  Vergoedingen/declaratie: wanneer je een nota bij ze heb gedeclareerd dan heb je je geld binnen 10 werkdagen. hebt ook snel duidelijk wat je vergoed krijgt.

  Aanvullende verzekering: goede aanvullende verzekeringen en erg duidelijk.

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen55555
  Aanvullend44444

  Premie:
  De basisverzekering van Anderzorg bevind zich -wat betreft de premie- in de top 5 van goedkoopste best beoordeelde verzekeringen, met een basispremie van € 96,25 p/mnd. Uiteraard is de dekking van de basisverzekering gelijk aan de concurrenten, aangezien deze door de overheid wordt vast gesteld. Ik ben al een aantal jaren klant van Anderzorg en kan daarom uit ervaring zeggen dat de premies ieder jaar weer tot de goedkoopste behoren.

  Service:
  Ik heb weinig contact met Anderzorg omdat alles vrijwel altijd goed verloopt. De keren dat er contact nodig was, was de service goed en waren de medewerkers vriendelijk. Mochten er wijzigingen worden doorgevoerd dan wordt u daarvan netjes en duidelijk via email en/of post op de hoogte gebracht.

  Vergoedingen/declaratie:
  Mocht uw zorgaanbieder (Tandarts, Huisarts etc.) niet direct bij Anderzorg declareren dan kunt u er voor kiezen om de facturen online te declareren. Daarnaast biedt Anderzorg voor vrijwel iedere smartphone een applicatie om zelfs mobiel uw factuur te declareren. Deze declaraties worden snel verwerkt. Mocht u de factuur eerst betaald hebben aan uw zorgaanbieder dan zorgt Anderzorg er voor dat het bedrag weer snel aan u wordt terug betaald. Ik heb hier nooit problemen mee ondervonden.

  Aanvullende verzekering:
  Zelf maak ik alleen gebruik van het aanvullend pakket voor tandheelkunde zorg. Deze aanvullende verzekering, “Anderzorg Tand” genaamd vergoedt de meest voorkomende behandelingen, zoals consulten, vullingen en verdovingen. Buiten dit pakket zijn er nog een aantal andere aanvullende verzekeringen, die voor vrijwel iedereen, samen met de basisverzekering een goed compleet pakket leveren. De aanvullende verzekeringen zijn goed geprijsd zo betaald u voor Anderzorg Tand, Anderzorg Extra of Anderzorg Jong respectievelijk € 17, € 13 en € 14,75 p/mnd.

  Ik ben tevreden met Anderzorg als zorgverzekeraar en beveel deze daarom aan vanwege de goede prijs en kwaliteit!

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullendn.v.t.

  Premie:
  109 euro per maand….prima dus
  Service:
  prima
  Vergoedingen/declaratie:
  prima
  Aanvullende verzekering:heb ik niet

 • Premie33333
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie: Zelf betaal ik erg veel premie omdat ik al jaar en dag bij hun zit maar ik vind dat ze de prijs voor de mensen die al zo lang bij hun zitten een beetje over de top. Het verschil tussen mij en me vriend zelfde verzekering en aanvullingen loopt toch wel gauw op naar de 50 euro. En ik zie het verschil niet tussen de dingen die ik meer verzekerd heb volgens anderzorg.

  Service: Ja via de mail krijg je snel reactie. Daartegen over via de telefoon weten ze soms niet waar ze het overhebben. Aangezien je iemand van volgens mij was het menzis aan de lijn krijgt. Tegenwoordig doe ik het via de mail of in zon gesprek online dat bevalt verder prima.

  Vergoedingen/declarties: Verder geen klachten over . Verloopt altijd soepel en snel. Het geld is er vaak eerder dan de brief. Bijna altijd binnen 2 weken uitbetaald. De brief van anderzorg laat netjes en duidelijk zien wat er wel vergoed wordt en wat niet.

  Aanvullende verzekering:Top erg blij mee vooral de tandarts aanvullingen.

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend11111

  Premie:1 van de laagste die ik heb gezien! Erg betaalbaar dus, zeker voor studenten.

  Service:. Uitstekend, bijna alles via mail, heldere taal en vriendelijke helpdesk. Ook het afsluiten was zo gebeurd.

  Vergoedingen/declaratie: ik heb nog niets gehad dus kan hier geen antwoord op geven, maar kan me niet voorstellen dat er iets mis mee zou zijn.

  ik heb basis

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen33333
  Aanvullend33333

  Premie: E829,32

  Service: Goed

  Vergoedingen/declaratie: Goed

  Aanvullende verzekering: Geen ervaring mee

  Prima verzekering en de laagste van Nederland. Omgerekend betaal ik €69,11/maand. Ik betaal het hoogste eigen risico. Dat is €650,- en ik betaal het bedrag in één keer.

  Tevens vriendelijke mensen bij de service verlening.

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie: Zover ik weet de laagste.

  Service: Is prima, je kan ze via telefoon email en chat bereiken, vooral die chat is erg makkelijk.

  Vergoedingen/declaratie: Ik heb wel eens een verkeerde declaratie gehad, maar dat lag aan het ziekenhuis en niet aan AnderZorg.

  Aanvullende verzekering: Heb ik niet

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie:
  Lage premie, een van de laagste van Nederland
  Service: Goede service. Geen overbodig papierwerk. Veel online te regelen.

  Vergoedingen/declaratie: Tot nu toe altijd een redelijke vergoeding gehad.

  Aanvullende verzekering: tandarts had wat uitgebreider gemogen.

 • Premie55555
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend33333

  Premie: laaste premie bij de hoogste eigen risico, dat is wel handig als men altijd gezond is.

  Service: fijn dat je kan chatten, voor telefonisch contact betaal je wel iets extra

  Vergoedingen/declaratie: snel, per mail geen papierwerk.

  Aanvullende verzekering: voor kinderen minder interresant, maar ok

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  Er kan gekozen worden voor een aangepast jongeren tarief die doorloopt tot ongeveer 30 jaar. dit is voor mij aantrekkelijk geweest en doorslaggevend.

  Service:
  snelle afhandeling van declaraties.
  Vergoedingen/declaratie:
  zie bovenstaande, niets op te merken over vergoedingen.
  Aanvullende verzekering:
  geen gebruik van gemaakt

 • Premie44444
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:een van de goedkopere

  Service:goed en snel

  Vergoedingen/declaratie:nog niet nodig gehad

  Aanvullende verzekering:veel verschillende mogelijkheden

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen44444
  Aanvullend55555

  Premie:111

  Service:PRIMA.Ze zijn pro actief. Ik was vergeten voor mijn zoon vergeten om de aanvullende verzekering aan te vragen. Ze hebben dit zonder kosten en uit eigen beweging gecorrigeerd.

  Vergoedingen/declaratie:NVT

  Aanvullende verzekering:dE PRIJS IS inclusief aanvullende verzekering.

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen22222
  Aanvullend22222

  Premie: Lage premie, wat ook de reden was waarom ik deze partij heb gekozen. Zelf heb ik vrijwel nooit iets, dus heb geen dure verzekering nodig.

  Service: Pro-actief in adviseren en oplossen. Erg nette mensen, denken met je mee.

  Vergoedingen/declaratie: Vergoeding zijn redelijk laag en vaak niet compleet. Jammer, aangezien je toch een bak geld betaalt. Aan de andere kant is het natuurlijk wel zo dat je daarvoor weer een lagere premie betaalt.

  Aanvullende verzekering: Mijn tandverzekering dekt lang niet alles. Maar tsja, dat heeft natuurlijk ook met de prijs te maken.

 • Premie55555
  Service22222
  Vergoedingen33333
  Aanvullend11111

  Premie:
  De premie is zeer goedkoop. Daarom koos ik hier ook voor in mijn studententijd.
  Service:
  De service is niet heel geweldig. Als je op belt met een vraag wordt je eerst van het kastje naar de muur gestuurd en vervolgens beloven ze om 2 u terug te bellen… gebeurt dat niet en bel je dan zelf dan is de betreffende persoon ineens met vakantie???
  Vergoedingen/declaratie:
  Vanaf mijn 21e ben ik overgestapt omdat hier verschillende dingen niet meer volledig vergoed worden na je 21e en bij cz bijv wel
  Aanvullende verzekering:
  Deze was niet heel bijzonder

 • Premie: Goed en niet te duur

  Service: Uitstekend

  Vergoedingen/declaratie: Geen ervaring mee

  Aanvullende verzekering: Goed

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie:zeer voordelig

  Service:uitstekend

  Vergoedingen/declaratie:boven verwachting

  Aanvullende verzekering:zeer goede

 • Premie33333
  Service11111
  Vergoedingenn.v.t.
  Aanvullendn.v.t.

  Gepost door: JvD ()
  Datum: 08 september 2012 16:21

  Tja inderdaad een zootje.
  Als ze het blijkbaar zelf ook niet meer weten bij Anderzorg, gaan ze een brief vol dreigende taal sturen. Veel mensen zijn dan onder de indruk en betalen maar omdat men gaat dreigen met een deurwaarder, extra kosten, stoppen van de dekking en melding bij een referentiebestand.

  Begin augustus 2012 stuurde Anderzorg mij een brief waarin ze stelden dat ik de Premie van December 2011 (rijkelijk laat dus) en twee termijnen van een regeling nog open had staan.

  Premie van December 2012 € 182,50
  termijn 8 van 9 € 40,55
  termijn 9 van 9 € 40,60

  Betaling ontvangen door Anderzorg € 101,40

  Door mij te betalen € 162,25

  Ik heb daarop via hun website een mail aan Anderzorg gestuurd, waarin ik precies heb aangeven wanneer en van welke rekening ik de betalingen van de premie van December 2011 en de twee termijmen van de regeling had gedaan.
  Tevens wilde ik weten wat de specificatie zou zijn behorende bij de betaling van € 101,40

  GEEN ENKELE REACTIE OP MIJN MAIL ONTVANGEN.

  Daarna ontving ik een brief gedateerd 1 september 2012 waarin Anerzorg stelde mij enige tijd geleden een betalingsherinnering had gestuurd waarop ik nog steeds niet had gerageerd. Men wil het bedrag voor 12 september betaald hebben anders;

  ; wordt de zaak ovegedragen aan de deurwaarder.
  ; de dekking wordt opgeschort
  ; melding bij een landelijke administratie waaron verzekerden met een achterstand staan ingeschreven etc etc

  En nu komt de oschrijving van het openstaande bedrag;
  Premie van December 2012 € 182,50

  Betaling ontvangen door Anderzorg € 80,55

  Door mij te betalen € 101,95

  Ik ben het zat, niet reageren op mijn mail en vraag, dreigende taal en een incorrecte specificatie. ANDERZORG de dreigende taal is al helemaal ongepast. Ik bezin mij om ze een factuur te sturen voor de tijd die ik verlies aan ANDERZORG.

  Gepost door: Anderzorg ()
  Datum: 09 september 2012 09:22

  Hallo JvD,

  Graag zoek ik voor je uit wat er aan de hand is.

  Stuur je gegevens naar anderzorg@webcare.nl, dan zoeken we het voor je uit.

  Hoplijk horen we van je!

  Met vriendelijke groet,

  Madeleine Sanders
  Webcareteam Anderzorg

  Gepost door: JvD ()
  Datum: 04 december 2012 16:20

  Ja ja, Uitzoeken!??

  Diverse telkens afwijkende specificaties van Anderzorg ontvangen. Het blijkt dus moeilijk voor Anderszorg!

  Uiteindelijk na mijn aandringen toch tot het juist bedrag gekomen, wat uiteindelijk ook nog in het voordeel van Anderzorg bleek.

  Vervolgens mail ik over de betaling en blijft elke reactie van Anderzorg uit. Afijn ik betaal uiteraard wat ik ze verschuldigd ben.

  Komen er doodleuk na een tijdtje weer brieven van de bloedhonden LAVG. Zal toch langs elkaar heen gegaan zijn denk je!
  Nee hoor, LAVG heeft opdracht van Anderzorg gekregen. Zit daar bij Anderzorg iemand of een hele afdeling te slapen of zo??

  LAVG stuur nog eens een brief met hoog dreigende toon over gerechtelijke procedure, terwijl het hier alleen gaat over incasso kosten.
  Die lui lijken toch echt ‘van de pot gerukt” zou men zeggen. LAVG gebeld, zo’n meisje aan de lijn: ja meneer wij hebben opdracht van Anderzorg gekregen.

  Ach ja meneer, we dreigen maar gewoon met een procedure, dan gaan mensen meestal toch wel betalen, of het nu terecht is of niet en dan!

  Goed, nu ben ik echt boos!!! zowel Anderzorg als LAVG kunnen een rekening van me verwachten, beide voor administrative werkzaamheden en overlast!!

  Premie:

  Service:

  Vergoedingen/declaratie:

  Aanvullende verzekering:

 • Premie55555
  Service44444
  Vergoedingen44444
  Aanvullend44444

  Premie:
  ik wil graag voor mezelf houden wat ik aan premie betaal, ik heb alleen een basisverzekering en een tandenverzekering. Anderzorg heeft gek genoeg zeer lage premies (de basisverzekering althans) de premie is wel wat gestegen over de jaren, maar goed, alles wordt nou eenmaal duurder om ons heen. Ieder jaar wel gekeken of overstappen wat opleverde, dit was echter niet het geval. Ja als je het echt op de letter bekijkt kun je vast wel een paar euro op jaarbasis besparen maar ik heb echt geen zin in al dat overstapgedoe…

  Service:
  over het algemeen vind ik de service anderzorg prima. Wel een keertje moeten bellen omdat het nogal lang duurde voordat een declaratie werd verwerkt, maar verder heb ik veel lof voor AnderZorg. De telefonische helpdesk is goed bereikbaar en heeft vrijwel nooit lange wachttijden. Verder vind ik die nieuwsbrief die ze sturen erg goed, daarnaast wordt je op de hoogte gehouden van belangrijke zaken, geen reclame onzin of iets dergelijks. Nou, die service, daar ben ik wel content over.

  Vergoedingen/declaraties:
  blijkbaar heb je een app waarmee je kan declareren (zoonlief had het er laatst over). Niks voor mij, geef mij maar gewoon een traditionele brief, gaat ook prima hoor. Laatst nog een vergoeding gekregen voor een gaatje vullen.

  Aanvullende verzekering:
  ja, ik heb alleen een tandverzekering, daar maak ik regelmatig gebruik van, omdat ik vroeger mijn gebit heb verpest… De verzekering dekt de nodige kosten maar is wel vrij duur! Graag goedkoper AnderZorg!

 • Premie55555
  Service55555
  Vergoedingen55555
  Aanvullend55555

  Premie:goede een aantrekkelijk

  Service:altijd op uitbetaald

  Vergoedingen/declaratie: lopen zee goed

  Aanvullende verzekering: zeer duidelijk en over zichtelijk

 • Premie44444
  Service33333
  Vergoedingen44444
  Aanvullend11111

  Premie:goed

  Service:goed

  Vergoedingen/declaratie:snel en goed

  Aanvullende verzekering:niet goed. zonder dat ik het wist is de vergoeding voor een kroon dit jaar helemaal verdwenen. Premie voor de aanvullende tandartsverzekering ging echter niet! omlaag. Ook de vergoeding voor de mondhygieniste was veranderd. Maw voor een goed tandarts verzekering moet je zeker niet bij anderzorg zijn.

  Natuurlijk had ik de verandering kunnen weten als ik de nieuwe voorwaarden goed had doorgenomen. Maar wie verwacht nu zo’n ingrijpende verandering in de vergoeding van de helft voor een kroon naar helemaal niets, € 0,- Ik vind dat Anderzorg dit dan wel in de brief bovenin had mogen vermelden. Let op! vergoeding van de kroon gaat eruit!!

  Ik vind dat je dit van een betrouwbare verzekeraar zoals Menzis, waar Anderzorg een onderdeel van is niet mag verwachten.

  Op zoek dus naar een andere verzekeraar, niet Menzis of Anderzorg voor mij!

 • Omdat ik voor de maand juli geen acceptgiro had ontvangen heb ik om anderzorg tegemoet te komen de premie a. 114,10 handmatig over gemaakt van de rekening van mijn vrouw onder vermelding van mijn naam en achternaam en de vermelding geen acc. ontvangen.
  Mijn vrouw heeft haar premie eveneens over gemaakt van juli 2013 d.m.v. de ontvangen acc. echter van haar girorekening zoals al jaren het geval is. (dus niet van de rekening die ik heb gebruikt.

  In september gedonder in de glazen, aanmaning van juli 2013 voor mij. Contact opgenomen en kopie bankafschrift gestuurd van de betaling. Reactie A.Z.: Ja meneer konden het bedrag niet thuis brengen dus afgeboekt op Uw vrouws naam. Ìk: maar waar is dan die betaling die mijn vrouw heeft gedaan in juli? dan is die premie dubbel betaald!! A.Z.: Gaat U n iets aan vertellen wij niet i.v.m. de privacy!!Ik: Oke stort het bedrag dan maar terug op die rek. van mijn vrouw maak ik het opnieuw over van mijn eigen rekening! A.Z. Nee meneer beginnen we niet aan gewoon betalen anders deurwaarders bezoek!!

  Toch is Anderzorg in bepaalde dingen wel goed o.a.: DREIGEMENTEN, ONBESCHOFT ZIJN, EEN PUINHOOP VAN HUN ADMINISTRATIE MAKEN, LUI,LUI EN NOG EENS LUI, en last but no least: Totaal geen feeling met de klant dus niet geschikt voor deze handel!!!!

Leave a review

Premie
Service
Vergoedingen
Aanvullend

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken