100% korting op jouw zorgpremie?

Je maakt dit jaar kans om een maand zorgpremie terug te krijgen. Dit houdt in dat wij jouw huidige premie die je per maand moet betalen aan jouw zorgverzekeraar voor jou gaan betalen. Kans maken was nog nooit zo simpel!

Moedoen?

Dit kun je doen door een beoordeling achter te laten van de zorgverzekeraar waar jij ervaring mee hebt, die je kunt vinden in het rechtermenu. Wanneer je de beoordeling wilt plaatsen moet je een vinkje zetten voor de zin: Kans maken op 100% korting op je zorgpremie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

We zullen uit een van de complete beoordelingen eind december een winnaar trekken, waarvan wij de zorgpremie betalen voor een maand.

Voorwaarden:

  1. Om kans te maken moet je een volledige beoordeling hebben achtergelaten, dus het geven van sterren per categorie en jouw keuze te hebben toegelicht in het reactievak.
  2. Meerde zorgverzekeraars beoordelen is toegestaan, mits je uit eigen ervaring kan spreken (maximaal 3 beoordelingen)
  3. Deelnemers moeten een zorgverzekering in Nederland hebben afgesloten.
  4. De gewonnen prijs is één maand basispremie van de winnaar in het jaar 2012, dus zonder de premie van de aanvullende verzekeringen.
  5. Het bedrag wordt direct naar de winnaar overgemaakt en dus zorgverzekeraar blijft dus buiten deze winactie.

Nieuwsbrief:

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief – en dus kans te maken op een maand lang gratis zorgpremie – word je bovendien op de hoogte gehouden van de laagste premies voor het jaar 2013. Rond oktober zullen namelijk de nieuwe tarieven worden bekend gemaakt voor het volgende jaar en wij zullen je middels het e-mailadres hiervan op de hoogte houden. Zodat jij ook voor 2013 een goede deal kunt maken met een lage premie.

No Customer Reviews

© Copyright 2008 by Zorgverzekering Vergelijken